Välkommen 2020!

Så har vi äntligen gått in i nytt år. 2020. Känns verkligen helt galet, året vi kommer få träffa lilla bebis, Vår lilla fyra.
Idag ställde jag klockan tidigt för att ringa vårdcentralen som jag blivit ombedd att göra sist jag pratade med dom.
Dock så var det helt i onödan, för när jag kom fram så visade sig att de inte hjälpte till med sjukskrivningen såhär långt in i graviditeten.. Så jag får snällt invänta min läkartid på kvinnohälsan som är nästa vecka, och hoppas de hjälper mig med sjuskrivning då, och att de isåfall bakdaterar till de dagar jag behöver. ♥ Orkar inte tänka på det just nu, det ska alltid va ett himla strul, det får lösa sig tänker jag, hoppas jag går träffa en bra läkare på kvinnohälsan som hjälper mig.
Idag jobbar Rickard igen och jag och barnen myser här hemma, vi har vänt lite på dygnet och ligger gärna och drar oss länge på morgonen, så himla skönt ändå, att inte ha något att stressa upp till. Sen har ju jag tyvärr så svårt at göra saker nu, då jag är lite begränsad med kroppen, men jag försöker så gott jag kan att sysselsätta oss på ett bra sätt som passar hela familjen. Sist Rickard jobbade åkte jag iväg med barnen så de fick leka av sig i en hinderbana en bit bort, inte så lyckat då Leona vägrade gå tillbaka till bilen, så jag fick bära henne, behöver jag ens säga hur ont jag haft efter det.
Jag märker att fogarna känns värre för varje dag tyvärr. Jag vaknar upp varje gång jag vänder mig i sängen på nätterna tex för att jag har så ont, tack och lov har jag min gravidkudde som avlastning.

Ni måste kika in den, kan varmt rekommendera den för alla oss preggosar, även om man har problem med just foglossning så är den helt gudomlig ändå.

Ni hittar den HÄR om ni vill kika in den lite extra.

Hade ni en bra nyårsafton? Vi blev bortbjudna till Madde & Micke, hur lyxigt att bli bortbjudna på god mat och mys? Det var verkligen helt fantastiskt, och de hade fixat så fint, dukat ett fint bord till oss vuxna där vi satt och åt, kika in hos Madde för att se.♥


Så glad att dessa människor finns i vårt liv, det bjuds alltid på så sjukt mycket skratt när vi ses och man märker hur mycket man faktiskt behöver sina vänner och får skratta av sig lite. ♥

Tänk att vi fastade på bild tillsammans jag o min älskling… ♥

Barnen lekte bra och de små klarade sig att vara vakna till efter tolvslaget, trodde nästan Leona skulle somna men icke.  Hon hade fullt upp att leka med Mathilde, gosa och busa med bebis och mysa med hundarna. ♥ Som hon tyckte om att mysa med lilla Livia, hoppas hon gillar att mysa lika mycket med våran bebis sen 😉

Något som är lite mindre roligt, är att jag lyckades bita va en tand på nyårsafton, en härlig och perfekt utgift man är sugen på såhär efter jul och allt. Blir så irriterad, men det är ju bara ta tag i att ringa till tandläkaren och fixa en tid för lagning. Hoppas det finns något tid inom de närmaste dagarna.

Nu ska jag ta tag i dagen , försöka plocka lite här hemma , få på en maskin tvätt. Alla tre barnen leker just nu på övergången, det händer ju typ aldrig. Så bäst att passa på att plocka lite innan Leona kommer ner o röjer!

Önskar er en fin torsdag! ♥

PUSS & KRAM

En reaktion till “Välkommen 2020!

  1. Några namnförslag: Lykke, Luna (har jag nog föreslagit tidigare), Linnea, Lisa, Lilo, Lina, Li, Lovisa, Lilly, Lillie, Lexie, Lou, Lumi, Liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer