Idag firar vi livet, roligt samtal och vi älskar rosa!

Sitter ihopkrupen i soffan under en filt och knaprar is. Herregud vad gott det är. Dock börjar det väl bli lite sjukligt, jag känner mig nästan som en knarkare,jag får abstinens om jag inte får is haha.
Barnen har också börjat vela äta is här hemma så jag får dela med mig om dagarna ;P Nu får jag ha det i fred en stund, tills Rickard märker det och också vill ha. Tänk så mycket knasiga saker man får för sig om gravid. Passar på att njuter lite extra av att bebis i magen busar och sparkar. Jag skrev tidigare att jag tyckte hon varit lite lugn sen jag hade sammandragningarna härom natten. Blir ju lite nojig. Men idag har hon varit som hon ” brukar ” om de nu kan ha något form av rörelsemönster redan i magen?

Imorgon bitti ska vi få se lillan i magen igen. Mysigt att för det första träffa fina Marie igen. Hade gärna velat ha henne som barnmorska denna gång också, men eftersom hon bara gör ultraljud nu för tiden så får jag gosa med henne lite då. Tredje gången hon gör ultraljud denna graviditet och hon är verkligen GRYM! Dessutom är jag så glad att hon tipsade om Lotta min barnmorska som jag har, för hon är också helt fantastik. Känner mig så väl omhändertagen. ♥
Sist vi var på ultraljud vad i v 20 🙂

Lilla kulan då! ♥

Det var även då vi fick reda på att det blev triss i tjejer. Det ska bli roligt att se hur stor hon är i magen och vad de uppskattar hennes vikt. Sen hoppas jag även att allt ser bra ni ut såklart. Och att hon fortfarande ligger med huvudet nedåt och håller sig där 😉

Som ni såg igår kunde jag inte hålla fingrarna i styr med kläder till bebisen på jobbet. Jag kunde inte heller låta bli att fylla på garderoberna hos de stora barnen också, det finns ju så mycket fint.. Jag har inte hunnit fota allt, men det blev en liten bråkdel, allt det rosa skulle de slänga på sig direkt förstås 🙂
Jag hoppas att vädret ska vara någorlunda fint i helgen för då tänker jag att jag ska ta med dom på en riktigt photo shoot där de ska få modella med kläderna på riktigt. Hoppas de är samarbetsvilliga 😉 Men med lite mutor bör det nog fungera bra! 😉

 

Leia älskar myskläder och slängde på sig sin nya onepiece.

Syns det att vi älskar rosa? 🙂 Beställde lite i andra färger också som jag ska visa er framöver, både grått, mintgrön och blått. Verkligen härliga färger till våren! Jag vet att jag köpte mycket av Geggamojas kläder när Leia var liten, och framförallt så köpte jag en munktröja en gång som var begagnad. Jag tror vi fortfarande har kvar den och att Lowa kan ha den i storleken, men det är fortfarande inget fel på den, så himla bra kvalitet verkligen. Så det känns extra roligt att vi har Geggamoja i våran butik nu! 🙂

Mitt i allt när vi testade kläder så ringde min telefon. Älskade Madde ringde och uppdaterade mig lite. Äntligen är de hemma med deras lilla. Jag hörde henne i telefonen hur hon gnydde. Man är ju lite känslig som ni vet som gravid, så jag kunde inte hålla tårarna borta. Madde svarade tillbaka ” Nej snälla gråt inte för då gråter jag igen och jag orkar inte gråta mer” ♥ Vi snyftade lite ihop och sen berättade hon om deras resa. Häftig verkligen.. Eftersom jag själv snart ska genomgå detta så har jag tänkt mycket på om jag skulle bli avskräckt, men det blir jag inte. Det är så jäkla magiskt och man får något så himla fint så det är inte klokt! Så just nu känner jag mig lugn. Men det kanske ändrar sig ju närmare jag kommer målet?! Det är ju trots allt ett tag kvar.

Stort grattis älskade vänner till ert tionde mirakel. Längtar efter tills jag får lukta på henne ♥

Känner att jag har lite sammandragningar så nu blir det att vila lite. Kikar in imorgon igen och uppdaterar er efter ultraljudet och barnmorskebesöket. ♥

En annan grej, jag ska definitivt skaffa en kattlucka såfort vi flyttar till huset, det har vi redan planerat. Jag har hört talas om sånna luckor så att endast katten med rätt halsband kan gå in. Så man inte får in andra katter, vet ni vart man hittar sånna?

Ta hand om er!

Kram/ Angelica

8 reaktioner till “Idag firar vi livet, roligt samtal och vi älskar rosa!

    1. Eller hur tror det blir kanon! 🙂

      Absolut inte, jag uppskattad alltid tips från er läsare 🙂 kram

  1. Hej. En kattlucka med chip för bra pris hittar du på toppluva. Vad mycket fint ni fått in i webbutiken. Mvh Maria

  2. Jag är inte gravid men fäller en tår ändå!
    Jag har 6 barn och det är lika magiskt varje gång ! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg