Idag sjönk vi…

De stora kidsen är duschade och sover för kvällen. Lite sent men så blir det ibland! Vi blev spontant bortbjudna till våra fina vänner på grillat! Jag är ännu en gång tacksam för alla människor runt om oss som gör allt för att peppa! ♥  Leia är peppad för första dagen i skolan imorgon 🙂 o Lowa är taggad för dagis! Skulle vilja ha deras energi och vara barn igen, där allt är bekymmersfritt. Tänk vad skönt!

Vi har verkligen slitit som idioter ända sen vi flyttade till huset. Ni som hängt med vet ju. Men idag sjönk vi verkligen… och det känns rätt ”pissigt” just nu….

Bjuder på en bild på sovrummet, tänker gå och lägga mig och dra täcket över huvudet och hoppas på en bättre morgondag..

Kram

3 reaktioner till “Idag sjönk vi…

  1. Ja får se hur bekymmersfritt det blir denna veckan för vår tös som skolas in på nytt ställe =D, spännande, ska hämta henne nu och åka dit till kl 13 =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer