Redo för hösten!

Tänker ibland att man kanske inte ska blogga när man är lite down, att det kanske inte är så roligt att läsa.. Men och andra sidan så är bloggen en del av mig. Den följer ju livet hur det är. Och just nu har det varit mycket skit rent ut sagt. Det vänder dessutom inte.
Idag har jag ringt samtal,till försäkringsbolaget bland annat. Inte så mycket hjälp för nu. Men jag ska ringa om några dagar igen. Jag ska googla och läsa på lite först. Har fått många bra länkar av min moster som vi behöver läsa igenom noggrant i lugnt och ro. Det känns redan som det är för mycket tankar i huvudet så det gäller att sortera.

Leias första  dag i skolan, hon verkar ha haft det superbra verkligen. Jag gick och hämtade henne efter jobbet idag, och hon babblade hela vägen hem om allt hon gjort. Jag blir så stolt över henne, inga konstigheter att gå tillbaka till klassen och faktiskt börja ettan. Hon har blivit grym och det har hänt mycket på ett år.

Även om det verkligen inte är någon tröst så blir man faktiskt alltid lite glad av shopping. Dessutom behöver alla barnen komplettera upp garderoberna lite. Började att fylla på Leonas garderob lite inför hösten. Jag hittade så mycket fint på Zaras hemsida. Första gången jag handlar där, men kläderna är ljuvliga. Så mysiga och härliga, och priset liknande Kappahl & Lindex.

Ikväll börjar Idol såg jag, då vet vi att hösten är här påriktigt. Dock tycker jag alltid det är roligt att kolla och följa idol, även skönt att ha något att se på kvällarna och skingra tankarna.
Brukar ni följa det?

Puss & Kram / A

 

3 reaktioner till “Redo för hösten!

 1. Ja idol är så bra och kanon jury.
  Superfina kläder bekväma och härliga färger .
  En blogg ska väl vara upp och ner ?
  Som vi människor är och har det .

  Får hoppas att det stämmer för er ordspråket
  Efter regn kommer sol ??⭐️???❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer