När man inte är på topp..

Kikar in lite snabbt. Känner mig inte alls på topp. Att skriva det senaste inlägget om renoveringen av huset tog verkligen mer på mitt psyke än vad jag trodde. Det var fan riktigt jobbigt att grotta in sig i det igen. Man kan inte tro det är sant när man ser bilderna. Jag inser att vi verkligen är trasiga efter det och att det kommer ta tid att få tillbaka energin. Samtidigt som jag är envis och har börjat måla igen. Men tar det lugnt, men jag måste nog ändå lägga i en liten högre växel snart igen. Men först ska jag tillåta mig själv att ta det lite lugnt. Att jag dessutom har fått tillbaka mensen från h-lvetet typ. Har glömt hur det är att ha den här skiten haha; )
Men om några dagar mår jag säkert bättre igen, när det är över. Man mår ju alltid lite halvkasst och man känner sig allmänt nere..

Återbesöket hos barnmorskan gick jättebra igår. Inga konstigheter. Trodde jag inte heller, men alltid skönt att få en koll. Det var mysigt att träffa Lotta igen. Leona va med såklart , och skrattade och pratade med henne. ♥
Vi pratade preventivmedel. Jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska ha..
Jag har sedan tidigare provat en del, hade kopparspiral, men den vill jag aldrig mer ha då den flyttade sig, därför är jag även lite skeptisk att prova en hormonspiral.. Det som är positivt med hormonspiral är att man kan bli blödningsfri, vore ju grymt!! Sen framförallt att jag slipper tänka på att ta p-piller osv. jag är ju väldigt glömsk av mig. Vanliga kombinerade p-piller vill jag inte ha då jag verkligen vill ha så lite hormoner som möjligt i kroppen egentligen, och jag har alltid mått skit psykiskt när jag ätit sånna tabletter.
Så egentligen lutar det väl åt att jag ska sätta in en spiral, om jag vågar…  Sen har vi inte gått in på att planera ett fjärde barn. Men om vi skulle ha det så är det ju bara att ta ut spiralen och så kan man bli gravid direkt, man behöver inte vänta ut massor hormon som snurrar runt i kroppen. Det är ju också väldigt positivt.
Det fanns tydligen två olika, en spiral som håller i 5 år , och en som håller i 3år. Jag ska diskutera lite med min andra hälft och sen ska jag kontakta Lotta. PÅ något sätt ska vi nog hitta en lösning..

Leona har fått ärva lite kläder från Mathilde-Isabelle som hon vuxit ur. Hur bra är inte det? Jag fick en hel påse med massor av fina kläder igår. Massa bodysar, perfekt eftersom hon kräks hundra gånger om dagen =P Overaller till hösten och vintern. Helt perfekt ju! ♥


Leia, världens bästa storasyster, hon tar gärna hand om Leona och är så stolt över att hon kan bära runt på henne nu när hon blivit lite större.

Imorgon ska Lowa iväg på kalas hos en kompis på dagis. Sen ska jag fixa lite inför Leias skolstart på Måndag. Första klass. Kan fasen inte förstå det.

Jag ska krypa upp i soffan framför brasan. Svullna chocklad.. Man är inte  alltid på topp hörrni, så sorry för ett lite halvtråkig inlägg.
Vi hade sotaren här i torsdags som gjorde en kontroll av kaminen som inte använts på över 30 år. Den var som ny inuti.
Ganska mysigt och lyxigt att tända upp braskaminen på kvällen. Dock skulle vi vilja byta ut den till en mer modern då denna är från 70 talet. Men eftersom den knappt är använd så är den som ny. Men en täljsten håller ju värmen lite längre som man säger så. Plus att den är lite snyggare ;P

KRAM ♥ Förresten, om ni är sugna på att se något roligt så kan ni kika på filmen jag la ut på instagram, kanske också ska börja göra musically eller vad tycker ni? 😛
Ni kommer direkt till min instagram HÄR.

2 reaktioner till “När man inte är på topp..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer