Tjuvkik på Leonas spjälsäng och bort med baciller!

God kväll på er, Har ni haft en bra dag?
Ska snart krypa ner på min spikmatta, att hösten och att kylan är här är så märkbart, har så väldigt mycket mer ont i min skuldra. När jag haft en så bra sommar utan värk så blir jag lätt frustrerad när kylan kommer och det blir värre. Jag önskar ibland att jag visste vad detta berodde på, men jag försöker acceptera att jag kommer ha det såhär. hela mitt liv, för de fanns inget att göra.

Igår kände jag mig väldigt hängig , snuvig och nästan febrig, vilade massor när jag kom hem från jobbet och har även varit hemma och kurerat mig idag, förhoppningvis håller alla baciller sig borta. Har varken lust eller tid att åka på en ordentligt influensa, så jag är glad att jag känner mig bättre efter lite vila! ♥

Nu ska ni få se ett litet smakprov på hur spjälsängen blev, jag älskar verkligen färgen, skåpet blev också världens skillnad på.
Men tills jag fått helt iordning i Leonas rum med skåpet så får ni se en liten tjuvkik på hur sängen blev. Vad tycker ni? Kändes roligt att den fick en annan kulör än just vit!:)
Jag har en plan i huvudet hur det ska bli, och jag tror det kommer bli väldigt bra när det är klart!


Efter att jag målar sängen så inser jag att jag måste byta färg på sänghimmeln, en åt det grå hållet tror jag blir bättre, i verkligheten så skär det sig lite =P

Leonas garderob fyllde vi på också i veckan, när jag såg att det var ta 3 betala för 2 på Kappahl kunde jag inte motstå, allt fanns inte i hennes storlek i butik så jag har lagt en liten order inline med!
Sen har jag även varit ute i god tid och beställt hem en vinteroverall redan, den ser SÅ stor ut, tog storlek 92 för att den ska räcka ett tag. Men det känns så galet, stanna tiden när blev hon så stor! ♥

Jag får så mycket frågor på bloggen och Instagram om kulören i Leonas rum. Den har jag brutit själv i färgbutiken.
Förhoppningsvis hoppas jag kunna ge er en egen kod för denna kulör så ni själva kan måla den på era väggar. ♥ Så smickrande att ni gillar den så himla mycket. Det tog ett tag innan jag fick fram den exakt som jag ville. Men ångrar inte en sekund att vi valde att måla om! Även om den tapet som vi hade innan var fin, så känns denna mer oss! ♥

Jag återkommer och delar med mig av denna så fort jag bara kan! ♥

Dags för lite sömn!
Ses imorgon, godnatt på er!

Puss / Angelica

( ps.kram till er fina som kommer fram till mig i affären , så himla gulligt att få ta några ord och få en kram)  

5 reaktioner till “Tjuvkik på Leonas spjälsäng och bort med baciller!

    1. Tack vad gullig du är, 🙂 Det blir väldigt bra, men det saknas lite detaljer ännu, men det blir nog perfekt när det är helt färdigt sen=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg