Imorgon är den stora dagen och gårdagens bröllop!

♥Vi jobbar i skift här hemma, minns inte när vi var lediga en dag tillsammans. Saknar min andra hälft något otroligt när jag inte har honom vid min sida, inget känns som det ska. ♥ jag räknar ner dagarna tills vi får lite bättre rutiner och allt faller på plats. Snart!

Försöker förbereda inför morgondagen, dags för skolstart, Leia börjar andra klass och Lowa förskoleklass. Mina stora tjejer. Alltid så nervöst att lämna av lilla Lowa som nu helt plötligt känns så stor! Men hon är taggad till max! Så glad för hennes skull, det är väl blödiga jag som tycker det är jobbigast! Hon har ju varit redo att lämna förskolan i ett år redan egentligen, men det är ändå på något sätt lite vemodigt! =)

Det kliar i mina fingrar också att fixa här hemma, är man någonsin nöjd eller kan man fixa i oändlighet, när jag börjar bli klar på ett ställe så är jag sugen på att förändra på nästa!  Älskar och skapa och förändra, mår bra av det, så det kanske är därför. 🙂

Hittade ett hus på Hemnet idag som var intressant, skickade länken till Rickard, gillade verkligen planlösningen på det och det låg väldigt bra! Kostar ju aldrig att ta en titt, problemet är att vi nog för tillfället inte har möjlighet att få till tiden att kika.

Som jag skrev igår så var vi på vänners bröllop! Så fint. Jag fotade lite, det var längesen nu så det var roligt att damma av kameran. Rickard blev ännu mer sugen på bröllop, så tänk, vi kanske verkligen får tummen uuuuuur, och vet hur vi vill ha det.
En bild hamnade jag på, älskar min nya klänning som jag köpte till bröllopet, ska nog fota mig i den någon dag, den är så snygg framifrån med en slits.. 🙂

Tack för att vi fick dela er dag tillsammans med er!♥

Nu ska jag förbereda bubblet, tjejerna har kompis här så då är bubblet en given plats! 🙂

Ta hand om er! Kramar/ Angelica

En reaktion till “Imorgon är den stora dagen och gårdagens bröllop!

  1. Så kul att gå på bröllop men bäst är väl ens eget 😉 Kul att förbereda inför skolstarten men mina stora är hos sin pappa och kommer inte än på en vecka och de små är lediga lite till. Tuva skulle börjat på tisdag men kan bara gå en dag denna v. Hon är ändå bara 15-timmars nu när vi delar på föräldraledigheten för lillebror.
    Jag är så nyfiken på vad det är ni hittar på!! Ska ni ha företaget kvar? Jobbar Rickard heltid där?
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg