Tillbaka till verkligheten, färg på skåpet och luftiga gardiner!

Innehåller reklamlänkar

Imorse skickade jag iväg de här två för första dagen i skolan. Regnet öste ner så det var dags att ta på regnkläder. Båda var taggade men det pirrade lite extra i Lowas mage då det var första dagen för henne på ny skola! Tur hon har sin storasyster precis vägg i vägg. ♥ De hade lekt tillsammans på rasten och allt hade gått så bra!

Medans de var i skolan har jag besiktat våran andrabil, 20 minuter innan kom jag på att halvljusen var trasiga, hade Madde i telefon som tipsa om att jag kunde åka till mekonomen och få hjälp att byta, sagt och gjort, slängde mig i bilen och fick hjälp direkt, vilken service! De bara skakade på huvudet när jag sa att jag ska besikta om 20 minuter har ni tid? 🙂
Bilen gick tyvärr inte igenom ändå, det var något annat litet fel, så det bli ombesiktning inom en månad.
Sedan åkte jag förbi stan och köpte nya tofflor till kidsen, även jag fick ett par nya tofflor, då det var ta 3 betala för 2. Så nu har jag nya tofflor att ha på jobbet!


Leona min lilla snutta, hon man har märkt att hon har saknat sina storasystrar idag, det har nog vara lite tyst här hemma. Men nu är allt i sin ordning , hon har sin eftermiddagsvil nu och när hon vaknar så tror jag vi ska åka till färgaffären, jag vill se till att få skåpet målat.

 


Här  ser ni kulören i Leonas rum , är helt förälskad i den, och det gamla skåpet kommer göra sig fint där inne, men jag är osäker på vilken kulör jag ska ta, hittade denna dova ljusrosa, på ett skåp, eller o jag helt enkelt ska köra på grått?


Vad tror ni blir snyggast till väggfärgen ovan?
Skåpet är ju mer likt det till vänster utseendemässigt, det är inte så högt som det andra!

Sedan har jag tänkt att jag ska sätta in lite gardiner för att få det lite mer ombonat, sänghimmeln går i gammelrosa.
Kikat lite online, gillade dessa knytgardiner.

Skulle kunna tänka mig att bryta av med något lite mörkare gardiner men om de är lite luftigare och släpper in ljus! Ni kommer direkt till gardinerna HÄR

Hittade även dessa gardiner, som också var väldigt bra pris!

Ni hittar dessa gardiner för under 150kr och det finns i flera olika färger, ni hittar dessa HÄR.

Nu ska jag gå ut i garaget och leta reda på en gammal spegel som jag har fått av min farmor och farfar, jag tänker att den kanske kan vara snygg att ha i vårt sovrum. Jag har haft svårt att hitta en plats åt den, men känner att jag vill att den ska få en plats någon stans här i huset! ♥

Kramar / Angelica

En reaktion till “Tillbaka till verkligheten, färg på skåpet och luftiga gardiner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg