Vardag

Imorgon svirar jag om till..

25 september, 2017

Ligger redan i sängen.. imorgon ringer klockan tidigt! Redan kl 05:00 faktiskt, det var längesen jag ställde klockan så tidigt..

Tycker det ska bli lite ovant och en aning konstigt att gå upp tidigt och åka iväg innan resterande av familjen gått upp ♥ jag är ju så blödig och gråter en skvätt. Fasen ibland önska jag att jag var lite mer tuff och inte så himla blödig för allt , herregud dom klarar ju sig utan mig på morgonen. De har ju värdens bästa pappa, dock har jag förberett allt, lagt fram kläder i högar , frukt är i lagt i Leias väska. Haha. Då kan jag släppa det och känna ett lugn när jag åker iväg, usch vilket kontrollfreak det känns som jag är nu. Men jag vill underlätta så mycket som möjligt för dom när jag vet hur stressigt det kan vara på morgonen..  Det roliga är att hade det varit tvärt om, inte tusan hade Rickard förberett allt detta 😉 igenkänningsfaktor någon? ♥ älskarn ändå! Skulle faktiskt inte klara mig en sekund utan honom!

Nu är det bäst att stänga ner och sova ett par timmar, imrogon svirar jag om till detta igen..

Det ska bli jättespännande att få komma tillbaka till neonatalen imorgon. Önska mig lycka till och tänk lite extra på mig är ni gulliga 🙂

Vi hörs imorgon! Natti!

Puss

Läs också..

9 Kommentarer

 • Reply Elin 25 september, 2017 kl. 23:17

  Lycka till! Det kommer gå hur bra som helst, både hemma och på nya jobbet?

  • Reply angelica 27 september, 2017 kl. 10:54

   åh tack finis! <3

 • Reply Sabina 25 september, 2017 kl. 23:42

  Lycka till ? kommer gå galant det där 🙂

  • Reply angelica 27 september, 2017 kl. 10:54

   tack <3

 • Reply Annie 26 september, 2017 kl. 09:38

  Lycka till ❤️?Har oxå jobba på neo fast inte i Motala

  • Reply angelica 27 september, 2017 kl. 10:54

   Tack <3 Trivdes du bra?
   Neo finns inte i motala, så jag jobbar på US i linköping=)

 • Reply Charlotte 26 september, 2017 kl. 15:32

  Hej❤yes känner precis som du o underlättar hela tiden Tänker på dig i dag spännande kramar

  • Reply angelica 27 september, 2017 kl. 10:53

   Tack så mycket fina du!
   Ja , vi kvinnor är väl sånna av naturen att man vill underlätta=) <3 Kram

 • Reply Charlotte 27 september, 2017 kl. 11:47

  ❤❤❤❤❤❤

 • Lämna en kommentar