Imorgon svirar jag om till..

Ligger redan i sängen.. imorgon ringer klockan tidigt! Redan kl 05:00 faktiskt, det var längesen jag ställde klockan så tidigt..

Tycker det ska bli lite ovant och en aning konstigt att gå upp tidigt och åka iväg innan resterande av familjen gått upp ♥ jag är ju så blödig och gråter en skvätt. Fasen ibland önska jag att jag var lite mer tuff och inte så himla blödig för allt , herregud dom klarar ju sig utan mig på morgonen. De har ju värdens bästa pappa, dock har jag förberett allt, lagt fram kläder i högar , frukt är i lagt i Leias väska. Haha. Då kan jag släppa det och känna ett lugn när jag åker iväg, usch vilket kontrollfreak det känns som jag är nu. Men jag vill underlätta så mycket som möjligt för dom när jag vet hur stressigt det kan vara på morgonen..  Det roliga är att hade det varit tvärt om, inte tusan hade Rickard förberett allt detta 😉 igenkänningsfaktor någon? ♥ älskarn ändå! Skulle faktiskt inte klara mig en sekund utan honom!

Nu är det bäst att stänga ner och sova ett par timmar, imrogon svirar jag om till detta igen..

Det ska bli jättespännande att få komma tillbaka till neonatalen imorgon. Önska mig lycka till och tänk lite extra på mig är ni gulliga 🙂

Vi hörs imorgon! Natti!

Puss

9 reaktioner till “Imorgon svirar jag om till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer