Inred barnrummet med fina barnmöbler.

I samarbete med jollyroom.se

God kväll, det har varit en hektisk dag idag, den har gått i ett, den startade redan tidigt imorse när jag hade ett tidigt barnmorskebesök, samt provtagning. Mer om det i ett eget inlägg. ♥

Ni har ju fått följa resan med Leonas rum som genomgår en liten förvandling, och jag längtar SÅ tills jag kan få visa er lite mer kring hennes kulör på väggarna, snart så, planen är att ni kommer få veta mer i slutet på månaden så ni får ha lite tålamod 🙂 Men hoppas ni kommer gilla det lika mycket som mig 🙂

Just nu försöker jag skapa bra förvaring och plats för både kläder, leksaker och lek.
Jag har länge letat efter något fint bord och stolar som skulle passa fint i hennes rum , har spanat länge på dessa med kaninöron. Jag tycker de är så himla söta verkligen. ♥ Så när jag väl fick leverans och plocka ihop det så blev det verkligen så fint som jag tänkt mig.
De små barnen har fått en ny lekplats i hennes rum, sen ser ju sällan barnens rum alltid såhär städat ut, oftast är det kaos med leksaker överallt. Men med bra förvaring är det enkelt att städa ordning och även lära barnen att vara med i det hela. 9 gånger av 10 tycker det ju tyvärr inte att städningen är det roligaste. Antar det är samma hos er andra med barn med.

Men hur som, bordet och stolarna blev väldigt fina och här vill de än så länge ha ordning. Vi köpte det hos Jollyroom.se 

De har otroligt mycket fina inredningsdetaljer till barnrummet och även en uppsjö av leksaker.

Bordet och stolarna kommer från märket, Minitude och finns i två olika utförande. Jag blev extra förälskad i dom som har kaninöron.

 

Ni kommer direkt till bord och stolarna HÄR 

Både stolar och bord känns rejäla och väldigt bra i kvalitet. Så har ni spanat in detta tidigare så tycker jag ni absolut ska klicka hem det nu=) Ni kommer inte ångra er.♥


Tycker det är så himla roligt att inreda och ännu mer när man märker att barnen gillar det lika mycket som jag=)


Nu ska jag krypa upp i soffan och se på något på tv. Jag är helt slut efter dagen, hoppas orka skriva ett inlägg sen kring barnmorskebesöket, men det finns risk att jag somnar och då kommer det imorgon fm istället. ♥

Stor kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer