Var har du varit hela mitt liv?

-Annons i samarbete med babybrezza.se-

God eftermiddag! Som jag misstänkte så somnade jag tidigt igår. Jag var faktiskt helt slut. Plus att jag har börjat få ont i halsen också. kidsen är lite hostiga alla tre så nu börjar väl alla förkylningar att komma också. Jag börjar redan längta efter varmare väder. =) Vi hade en mysig stund på restaurangen igår, lite egentid med de stora barnen. Nyttigt att bara sitta ner en stund och prata om allt mellan himmel och jord. Jag tror det är viktigt, framförallt för Lowas skull då jag ibland märker av en avundsjuka från hennes sida mot Leona. Tänker att även om hon är fem år så är det ovant för henne att inte vara minst längre.

För ett tag sen fick jag ett tips om en produkt av ett par föräldrar när jag jobbade på Neo. Att jag tidigare missat denna är för mig en gåta. För den har verkligen underlättat våran vardag något otroligt!
Jag har matat alla våra tre barn med ersättning, alltså jag har aldrig ammat. Detta för att jag inte har kunnat efter min bröstförminskning. När Leia var liten så testade jag att amma henne, men det var väldigt stressande att efter några dagar behöva komplettera upp med ersättning just för att hon inte fick i sig tillräckligt med bröstmjölk från mig. Hon kunde tutta och tutta men mjölken räckte inte. Detta var otroligt stressande för mig och jag vet att jag grät och kände mig som världens sämsta mamma som inte kunde mata mitt barn.
Sedan den dagen har jag matat alla tre barn med ersättning och de har varit mätta och belåtna. Närheten och kärleken får dom ändå. De två senaste barnen har jag fått tabletter direkt efter förlossningen som stoppar produktionen av bröstmjölk vilket går varit jättebra.
Men jag vill stryka under med att jag självklart hade fortsatt amma om jag hade vetat att det fungerade. Men för mig var det otroligt jobbigt och stressande att inte få mitt barn mätt endast via bröstet.


Ersättningen har fungerat hur bra som helst till alla våra barn, de första månaderna kokar jag alltid vattnet och har kokat vatten i en termos och sedan kokat vatten som jag har kylt i kylen. Sedan måttar jag kallt och varmt vatten så det får en lagom temperatur. inte det smidigaste alltid. Framför allt kan det vara bökigt nattetid när man går runt väldigt trött i mörkret.
Därför vill jag visa er vilken maskin som underlättat min vardag! Den heter baby brezza och är en supersmidig maskin som passar både ersättning och välling.

Du fyller enkelt på vattenbehållaren och behållaren för ersättning. Med hjälp av en knapp kan du sedan ställa in exakt hur mycket ersättning du vill göra! Tryck på startknappen och maskinen tillreder ersättningen till exakt rätt temperatur. Det kan liksom  inte vara en enklare! Underbara maskin vart har du varit i hela mitt liv?
Efter att ha använt den i cirka en månad är jag fortfarande lika lycklig och fascinerad över hur bra den är!
Den underlättar verkligen vårt liv så galet mycket! Du kan läsa mer om maskinen HÄR .


Den har fått en sjävklart plats i vårt kök! =)

Jag har även spelat in en video som ni kan kika på nedan för att se hur enkelt den fungerar.

Jag hoppas ni gillar den, ser ni att jag till och med varit lite modig och är med en liten sekvens själv 😉 Ni får gärna kommentera vad ni tycker ♥

Kram / Angelica

 

9 reaktioner till “Var har du varit hela mitt liv?

 1. Vi hade en vattenkokare som värmde upp vatten till vilken grad vi behövde. Var också super smidigt ☺

   1. Ja det var väldigt smidigt. Brukade koks upp allt vatten i den sen när det var dags att äta så värmde vi till den temp vi ville ha typ 40 grader. Vi tog tom med den på semestern för vi ”visste” inte hur vi skulle klara oss en månad hos mima föräldrar utan den ☺

 2. Gu vilken smidig maskin 🙂 Jag har ju ett barn som dricker välling och den hade ju underlättat här hemma med, speciellt om den lille gossen också ska dricka välling när han blir större. VAR köpte du den?
  Asså eukalyptus är så fint men jag hittar ingen 🙁
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Den är bäat! Jag älskar den verkligen. Den finns på
   Babybrezza.com, ska kolla om jag ka än fixa någon liten fin rabattkod 🙂
   Den underlättar så mycket verkligen, så det vore ju perfekt 🙂

   Älskar eucalyptus, skulle vilja ha det i min brudbukett. Dessa hittade jag faktiskt på maxi, annars burkar jag köpa på plantagen 🙂
   Kramar <3

 3. Jag har ammat 2 av 4 barn helt dryga 1 år, ett barn ammade jag 3 månader sen gav jag ersättning för det räckte inte till. Sista barnet fick jag inte amma för jag var tvungen att äta medicin som inte var bra alls för barnet. Jag mådde så dåligt, länge , och bara grät, MEN sen kom vi på hur bra det faktiskt var att ge tillägg, (vi var lata på nätterna och köpte färdigtetror så det bara var att hälla i flaskan och ge) men både mamma och pappa fick närheten och båda fick sova skapligt bra. Det är sorgligt att man ska må så dåligt att inte amma. Klart enklast att amma såklart och jag hade gjort det med alla om det gått men med eftertanke så hade jag nog helst blandat och både ammat och gett tillägg. Jag ser inget fel med nått. Kan däremot tycka att om man inte vill amma för hur tuttarna ska se ut, då är man ute på fel väg. Vad är vackrare än en kvinnas kropp som burit/ammat om det går och tagit hand om sitt barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer