Jag behöver eran hjälp med mitt mående och vi vill säga nej till löss!

Hej på er. Hur har ni det? Idag har vi haft världens konstigaste väder. Att det kan slå om så fort och hagla och snöa, helt tokigt. I helgen sprang barnen i shorts i trädgården när de lekte.

Jag har en fråga till er som jag hoppas ni kanske kan hjälpa mig med, hur vanligt är det med näsblod i slutet av graviditeten? Jag har tidigare inte upplevt det men denna gången får jag det bara som en blixt från klar himmel, jag har vaknat fler gånger av det på nätterna. Igår hade jag det en gång på eftermiddagen och sen kände jag hur jag fick det precis innan jag somnade. Så irriterande. Jag har inget sår i näsan eller liknande utan det bara kommer. Är det något man bör kolla upp eller är det helt enkelt bara skära slemhinnor som påverkar detta? Jag har också senaste dagarna haft huvudvärk också och eftersom blodtrycket var lite högt sist hos barnmorskan, dock skönk det tillslut, men tänker ändå om jah kanske bör ringa upp och rådfråga dom? Vad tycker ni? ♥

Idag fick vi även två stycken mail från Leias skola där det uppkommit fler som har löss, igen. Det verkar verkligen vara helt galet. Dessvärre hittade jag en lus på Leia, fick lite panik , jag tycker det är så äckligt tyvärr.. även om jag vet att de trivs i fräscht hår.. Som tur var så hade vi lusmedel hemma så det blev att avlusa och kamma , kamma ,kamma. Bädda rent i alla sängar och städa, jag fick som sagt lite lätt panik!

Jag känner att vi verkligen förebygga detta och hoppas vi slipper få påhälsning av dom mer. Åkte förbi Madde som har supermedel hemma, så fick två flaskor, har inte testat dessa tidigare men de ska vara effektiva. Så det ska bli kul att testa! Tänker att om fler vuxna gör detta på sina barn borde vi verkligen kunna få bukt på detta problem!

Minns ni att jag frågade er för ett tag sedan angående bäddset till vaggan? Fick många tips men föll för ett speciellt, som jag inte kunde motstå. Tack Camilla för tipset! <3 Så himla fint verkligen och kvalitén är underbar. Var tvungen att testa och bädda i det innan jag slängde in det i tvättmaskinen.

Bäddsetet kommer från By Heritage som är ett svenskt företag som gör sina produkter i ekologisk bomull. Jag verklgien älskar mönster också, och färgen som är precis lagom  sober för min smak.

Kunde inte motstå den fina snutten i samma mönster.. hur söt som helst!

Nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma i vårt kaos som blivit när eftermiddagen inte blev som vi trodde. Kikar in lite senare , för er som gillar bakning så kan jag avslöja att jag har ett fint erbjudande till er 😉

Ses sen!

Kramar / Angelica

5 reaktioner till “Jag behöver eran hjälp med mitt mående och vi vill säga nej till löss!

 1. Det där med näsblod har jag haft senaste graviditeten och har det nu med. Jag har lite kvar till halvvägs men har fått näsblod igen… Det blöder ju inte lite heller och det är ganska jobbigt!!
  Men nu har inte DU långt kvar❤
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Tror också det kan ha med graviditeten att göra. Jobbigt!
  Fy för löss! Det är min största skräck och det kliar i huvudet så fort jag hör talas om det!

  Varsågod för tips om By Heritage! Till Frans köpte jag också kaninen och även filten som han använder än idag, verkligen superfin, och så fick han den hela overallen också ! Allt lika fint och så härlig kvalitet! Tycker ni kunde bli återförsäljare för det märket!! ? Kram kram

  1. Tusen tack fina ? Ska ringa upp till barnmorskan idag och se vad de säger.
   Ja nu är det riktigt nära… känns galet att snart vara nere på ensiffrigt! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer