Tips,  Vardag

Till alla er som älskar att baka!

-Reklam i samarbete med bakboxen.se-

Att Leia älskar att baka och laga mat här hemma är verklgien ingen nytt. Hon är nästan alltid med och hjälper hennes pappa med matlagningen och älskar att lägga maten fint på tallrikarna, hon säger att hon vill jobba både på konditori och restaurang när hon blir stor. Ska bli roligt att se vad det blir av henne.

Därför tänker jag att jag ska överraska henne med ännu en liten Box som hon kan baka själv.. Hon blev så glad sist hon fick bakboxen junior och bakade så goda bullar nästintill själv.

Så jag har passat på att beställa hem nya juniorboxen som kommer i maj. Tänker att små överraskningar kan vara lite passande nu när det är så mycket annat runt i kring, eftersom bebis snart är beräknad är det lite svårt att planera och boka upp saker. ❤️

Vill ni också passa på att testa bakboxen junior? Imorgon är sista dagen för beställning av just majboxen som utlovat gott fika till picknickdagar! I samarbete med bakboxen kan jag nu erbjuda er att beställa hem boxen fraktfritt från och med nu och fram till tisdag 9/5 kl 23:59. Använd er av koden: SANDBERG5 så dras frakten av. Beställer gör ni HÄR.

Nu ska jag sova ett par timmar och sen ska jag ringa upp till barnmorskan såfort jag vaknar och se vad de säger!
Kram Kram! ♥

En kommentar

  • Mirre - Sweetwords

    Det skulle Bellis älska. Jag vet faktiskt inte om vi skaffar hund, men kanske, hoppas hoppas. Tik har vi tänkt för det är mindre viktmässigt, vi anser mindre skada på rygg och höfter, ben då, för det var just det vi fick ta bort Bellman för, och vi vill inte behöva få så igen, men samtidigt kommer man till en kull med “mindre” hanar så kanske vi ändrar oss för jag tycker hanar är vackrast eg =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *