Vardag

Tack för er omtanke och jobbhelg!

5 maj, 2018

God morgon, bilder från när mamma var och myste häromdagen. Hon har snott min tröja, undrar om jag kommer få se röken av den mer 🙂

Ville mest uppdatera er lite snabbt, jag har jobbhelg, typiskt när jag behövt tacka nej till två roliga event, både ett i Eskilstuna och ett i Örebro , Det var otur att dessa va just denna helg! Men det kommer fler tillfällen! ♥

Det gick förresten bra att rotfylla, men jag hade nästan kramp i käken efteråt och jag var så bedövad att jag läspade, roligt tyckte Rickard, så nu är hälften färdigt och hälften kvar. Tusen tack för er fina omtanke!

Nu ska jag svirar om och jobba ett par timmar,  får nog vila lite i eftermiddag då Leona varit vaken mycket inatt, hon har blivit förkyld igen lilla snuttan ♥

höra sen, hoppas ni får en fin lördag!

Kram

Läs också..

6 Kommentarer

 • Reply ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 5 maj, 2018 kl. 11:43

  Trist att du missade eventen :/

  • Reply angelica 6 maj, 2018 kl. 11:33

   Ja det var jättetråkigt, hade varit roligt för barnen tänker jag framförallt <3
   Eventet idag hade nog varit roligare för mig, inspirerade att få se en nu klädkollektion och tycka till, men jag är inte bitter 😉 haha!
   KRAM

 • Reply Lotte 5 maj, 2018 kl. 11:58

  Skönt att det bra med rotfyllningen. Jag har aldrig lagat eller gjort något med mina tänder men går på något förberedande nu med dottern som är livrädd för hon ska dra ut tänder och det verkar funka jättebra. Tanken är att hon ska dra ut tänder nästa v….
  Hoppas ni får en bra dag 🙂 Kram Lotte
  https://lotte4.blogspot.se

  • Reply angelica 6 maj, 2018 kl. 11:34

   Åh då har du riktigt bra tänder, vad härligt. =)
   åh jag förstår det, lilla snuttan då, hoppas det går bra, <3 hon får säkert mycket lugnande. Ska tänka på er! Kram

 • Reply Mor 5 maj, 2018 kl. 12:17

  Älskar bilderna? Nää tröjan är min nu???

  • Reply angelica 6 maj, 2018 kl. 11:31

   Ni är fina <3
   Haha näää =P

  Lämna en kommentar