Tack för er omtanke och jobbhelg!

God morgon, bilder från när mamma var och myste häromdagen. Hon har snott min tröja, undrar om jag kommer få se röken av den mer 🙂

Ville mest uppdatera er lite snabbt, jag har jobbhelg, typiskt när jag behövt tacka nej till två roliga event, både ett i Eskilstuna och ett i Örebro , Det var otur att dessa va just denna helg! Men det kommer fler tillfällen! ♥

Det gick förresten bra att rotfylla, men jag hade nästan kramp i käken efteråt och jag var så bedövad att jag läspade, roligt tyckte Rickard, så nu är hälften färdigt och hälften kvar. Tusen tack för er fina omtanke!

Nu ska jag svirar om och jobba ett par timmar,  får nog vila lite i eftermiddag då Leona varit vaken mycket inatt, hon har blivit förkyld igen lilla snuttan ♥

höra sen, hoppas ni får en fin lördag!

Kram

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg