Tack för er omtanke och jobbhelg!

God morgon, bilder från när mamma var och myste häromdagen. Hon har snott min tröja, undrar om jag kommer få se röken av den mer 🙂

Ville mest uppdatera er lite snabbt, jag har jobbhelg, typiskt när jag behövt tacka nej till två roliga event, både ett i Eskilstuna och ett i Örebro , Det var otur att dessa va just denna helg! Men det kommer fler tillfällen! ♥

Det gick förresten bra att rotfylla, men jag hade nästan kramp i käken efteråt och jag var så bedövad att jag läspade, roligt tyckte Rickard, så nu är hälften färdigt och hälften kvar. Tusen tack för er fina omtanke!

Nu ska jag svirar om och jobba ett par timmar,  får nog vila lite i eftermiddag då Leona varit vaken mycket inatt, hon har blivit förkyld igen lilla snuttan ♥

höra sen, hoppas ni får en fin lördag!

Kram

6 reaktioner till “Tack för er omtanke och jobbhelg!

  1. Ja det var jättetråkigt, hade varit roligt för barnen tänker jag framförallt <3
   Eventet idag hade nog varit roligare för mig, inspirerade att få se en nu klädkollektion och tycka till, men jag är inte bitter 😉 haha!
   KRAM

 1. Skönt att det bra med rotfyllningen. Jag har aldrig lagat eller gjort något med mina tänder men går på något förberedande nu med dottern som är livrädd för hon ska dra ut tänder och det verkar funka jättebra. Tanken är att hon ska dra ut tänder nästa v….
  Hoppas ni får en bra dag 🙂 Kram Lotte
  https://lotte4.blogspot.se

  1. Åh då har du riktigt bra tänder, vad härligt. =)
   åh jag förstår det, lilla snuttan då, hoppas det går bra, <3 hon får säkert mycket lugnande. Ska tänka på er! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg