Jag längtar efter bubbel….

Satt och kikade igenom telefonen, alltså hur liten har hon varit. Min lilla plutthöna, Som en liten fågelunge.. Världens snällaste bebis verkligen. ♥ Jag vill stanna tiden. Försöker gosa och njuta så mycket det bara går. Att kolla igenom gamla bilder och filmer gör mig gråtfärdig. ♥
Vi åkte hem till Madde och Micke idag och lämnade Engla-Freja efter att hon varit här i två dagar, det har gått så bra och barnen leker så fantastiskt bra tillsammans så det är galet. Jag har knappt sett röken av dom, de är som små tonåringar som bara är på övervåningen hela tiden, och man ser dom bara när de kommer ner när det är dags för mat.


Bästisarna. ♥ Detta kunde lika gärna varit Jag och Madde om vi hade träffats som små.. hihi.

Jag ska strax sätta mig i soffan och njuta av lugnet, alla barnen sover.. Jag ska vila min skuldra/Axel, jag känner direkt av väderomslaget och att det varit kallare. Känner av det direkt i kroppen 🙁 Längtar tillbaka till bubbelpoolen i Västervik.


Sist vi var där låg ju Leona i magen och jag fick inte bada i bubbelpoolen, så jag är så sugen på att åka tillbaka nu och sitta i poolen och avnjuta en cider.

Imorgon ska jag visa upp något roligt. Jag känner mig stolt över att få vara med från början gällande denna maskin.
Jag ska visa er en tjuvkik… Detta är våran ugn i lägenheten innan vi flyttade. Den var ganska rejält smutsig som ni ser..

Här är en efterbild ,efter att vi använt ( enligt mig) Världens bästa maskin.

Visst är skillnaden HELT galen? Imorgon ska jag berätta mer och jag garanterar att ni kommer bli chockade över hur den blev såhär ren.

Sov så gott.
Kram och Natti / Angelica

En reaktion till “Jag längtar efter bubbel….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer