Ska jag måla det vitt och nya kläder till Leona.

Sista helgen på semestern. På måndag går barnen tillbaka till dagis och fritids. Det har gått så galet fort denna sommar. Pga att renoveringen blev så omfattande i huset känns det inte som vi har gjort något ordentligt denna sommar. Jag har dåligt samvete för barnen skull. Jag får tårar i ögonen och känner mig otillräcklig som förälder. Samtidigt har vi gjort det bästa vi kunnat. Det viktigaste var att ta tag i renoveringen då vi annars inte hade kunnat bo i huset. Ibland vill jag spola tillbaka tiden. Det går i vågor hur man mår. Jag håller på att förbereder inlägget som jag ska publicera angående huset och renoveringen vi fick ta tag i. På något sätt är jag lite nervös över att publicera det, jag vet inte hur det kommer bli mottaget. Jag förstår egentligen inte varför jag är det. Helt galet för det är INGET vi kunnat veta eller rå över. Vi har gjort det vi kunnat och kämpat som idioter för våran familjs skull, och för våra barns skull. Barnen är alltid det viktigaste. ♥ Som jag grät de första dygnen i huset. Jag ville bara hem till lägenheten igen. Kanske trögt att älta. Men jag måste få älta. Det liksom gnager i mig. De lyckokänslor man bör ha när man har nycklarna i handen till sitt nya hus, fick vi aldrig uppleva. Det gör mig ledsen. Nog om det. Vi har kommit väldigt långt och vi har gjort det bästa vi kan.♥ Man är ju faktiskt inte mer än människa.

Nu vill jag ha eran hjälp. Jag har köpt två nya sängbord som jag ska sätta upp på väggen i sovrummet. De ser ut såhär.


Jag tänkte direkt att jag skulle måla dessa vita, men något i mig har nästan börjat gilla färgen på dom så som de är just nu. Jag vet inte vad som har hänt med mig, känner mig nästan lite chockad. Så jag tänker om vi kanske ska behålla dom såhär. Vad tycker ni? Säg vad ni tycker och hjälp mig bort från detta galna spår jag kanske kommit in på. 🙂

Lilla Leona min miniälskling. hon växer så det knakar. Jag vill stoppa tiden, njuta.. Något som nästan är lite galet, är att jag skulle kunna gå igenom en graviditet och en förlossning igen. Kommer man som kvinna alltid känna längtan efter det? Jag vet ju att man glömmer det jobbiga så fort. Och det är väl tur det, för annars skulle vi väl aldrig föröka oss 😉 I nästa vecka ska jag till barnmorskan på efterkontroll. Hoppas allt ser OK ut.


Shoppade lite kläder till mini häromdagen. Det finns ju så mycket fint att jag skulle kunna shoppa ihjäl mig.

Jag som är kär i Newbie, har tidigare inte ens handlat på Lindex. Men denna gången kunde jag inte motstå.. Hittade så mycket fint och materialet är ju fantastiskt lent och mjukt.♥


Dessa små byxor i linne , love it alltså!

Leona gillade alla sina nya kläder ♥

Ikväll har kidsen Engla-Freja som sover över, stort för dom. Det är första gången dom har en kompis övernatt. De sitter och smaskar i sig lite fredagsgodis och kollar på Sune i fjällen. ♥

Kikar in imorgon.

Kram & Natti ♥

12 reaktioner till “Ska jag måla det vitt och nya kläder till Leona.

  1. Ja det låter ju så snyggt, det lutar nog att de kommer bli gråa. Om vi inte vill bryta av.. men iofs bryter ju huvudgaveln av mot det grå 🙂

  1. Jo det har du rätt i, men jag har nog bestämt mig för att måla dom, men lutar nog åt att de blir gråa 😉 men jag får alltid beslutsångest 🙂

 1. Hej! jag hade målat sängborden. Kanske samma färg som väggen? Jättesvårt att damma annars eftersom ytan är så sträv på detta material. Spiller man nåt så suger det in direkt. Kram

  1. Hej victora! Ja men precis, materialet är ju väldigt strävt så jag tänker som dig, någon färg måste ju på 🙂
   Och det lutar nog åt att de blir gråa 🙂
   Tack för din kommentar ? Kramar

 2. Samma färg som väggen tror jag blir bäst
  Vitt kan bli en hård brytning mot väggen.
  Leona vilken liten gullunge och så fina kläder.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg