Kärleken lever kvar efter 40 år..

God Morgon alla fina!
Vill tacka er alla för er fina respons på det förra inlägget <3

Igår efter att jag hämtat barnen på dagis åkte vi och mötte upp barnens farmor på stranden så blev det årets första dopp. Ja inte för mig, för jag är världens största badkruka, men barnen badade och trivdes.  Nu längtar vi SÅ till semestern, och hoppas att solen håller sig kvar.

Förtillfället har jag gjort om köket till mitt kontor, jag sitter och arbetar med en del av sommarens bröllop. Arbetet tar verkligen inte slut efter att fotograferingen är över. Det blir några timmars jobb framför datorn. Men det är väldigt roligt, man upplever deras dag om och om igen, och man blir glad inombords.

_MG_7639
Såhär ser min lilla hörna ut för tillfället! Och eftersom det är så otroligt varmt så var jag inte så sugen på kaffe så det fick bli ett glas LOKA Crush. Har ni smakat denna? Jag som gillar vanliga mineralvatten jättemycket brukar inte tycka om när de smaksätter utan vill gärna ha naturell, men denna är så fantastisk god. _MG_7638

Igårkväll träffade jag ett äldre par för en fotografering, jag fotade deras dotters bröllop förra året. Och efter det så önskade de sig ett presentkort hos mig i present . Så det utnyttjade de igår. Jag mötte upp paret hemma hos dom, de bor precis granne med vättern och utsikten var fantastisk, man ser hela våran fantastiska Varamon.
Kan ni tänka er att efter 40 år tillsammans så finns fortfarande kärleken där. Det bara lös om dom när de satt och berättade om deras liv tillsammans och Lena berättade hur det kändes när Inge åkte iväg till Japan på jobb. Jag frågade om de hade några knep om hur man gjorde för att hålla ihop hela livet? Jag vill ju leva resten mitt liv med Rickard <3
Men de hade nog inga konkreta råd, lyssna på varandra, prata om man behöver.  De hade nog insett vid något tillfälle i ung ålder att gräset inte var grönare på andra sidan.
Måste bara visa er en liten tjuvkik innan jag borrar in mig i alla bröllopsbilder!

_MG_7514_MG_7512 _MG_7612_MG_7556_MG_7616_MG_7625

Hoppas ni andra kan njuta av värmen. Vi hörs lite senare. <3

5 reaktioner till “Kärleken lever kvar efter 40 år..

 1. Så vackert! Jag fick tårar i ögonen när jag löste ditt inlägg. Härligt med kärlek pyss

 2. Tack för igår Angelica. Vi är mycket spända på resultatet. Dom vi fick se nu är jättebra. Fina ord om oss.

 3. Hej Angelica!
  Jag är lite nyfiken på vilket redigeringsprogram du använder? Kanske har du testat många olik? Det skulle vara kul att läsa om dina tankar kring olika redigeringsprogram så som fördelar och nackdelar med de olika.
  Trevlig sommar 🙂

  1. Hej Anna! Tack för din kommentar! Jag tänker att jag Ska skriva ett eget inlägg här om bloggen angående detta 🙂

   Trevlig sommar till dig också 🙂

 4. Vilka underbara bilder du tar! Blir så glad att se dom:) Har den livsfilosofin att kärleken inte försvinner för att åren går, men det gäller att underhålla den. Lika viktigt är det att tillåta sig själv att få sörja. Kommer definitivt att kika in fler gånger/ /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg