Kikar in lite snabbt…

Hej på er! Kikar in lite snabbt. Har precis kommit hem från ett bröllop/dop i Vadstena. Nu ska jag svida om och göra mig redo för Rickards affärsmöte! Ska bli spännande att få vara med på det! Jag tänker att jag tar med mig kameran så får ni se lite bilder senare sen!
Så länge tänkte jag bjuda på en gammal bild på mig och Rickard från året vi träffades. Här är vi coola som satan och påväg på kryssning. Det var inte meningen att jag skulle följt med på den kryssningen egentligen då den var bokad långt innan jag och Rickard började hänga med varandra. Men jag är så glad att jag gjorde det, för satan vad roligt vi hade och framförallt så var jag fruktansvärt förälskad i honom då, ( det är jag ju nu också alltså) men då hade jag inte riktigt erkänt det än 😉

Vi hörs lite senare!

rilleangie

En reaktion till “Kikar in lite snabbt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg