Skogens guld och pizzakväll..

Idag har vi varit o skogen en sväng. Jag är en riktigt stadsmänniska och gillar egentligen inte att vara ute i naturen. Jag är rädd för alla småkryp och djur som finns =P Men trots detta får jag ändå ett slags lugn. Det var så mysigt att komma ut i skogen och leta svamp, och även om vi inte hittade mycket så blev det lite svamplycka iaf!
_14A9205
Jag personligen äter inte svamp, men de andra älskade de när de blev lite smörstekta.

Så det kommer bli fler turer till skogen, men jag behöver införskaffa mig ett par snygga gummistövlar som jag kan ha. Skulle helst vilja ha några snygga ljusrosa, det skulle passa mig. Har ni några förslag på vart jag kan hitta några bra och snygga?

Till kvällsmat bestämde vi oss för att göra en favorit i repris, vi bakade pizza. Surdegspizzan har verkligen blivit en stor favorit i våran familj. Självklart hade vi svamparna på pizzan 🙂
_14A9199

Imorgon är det dags att fota ett bröllop på Vadstena klosterkyrka igen. Och på kvällen ska jag följa med min sambo som ska iväg på ett affärsmöte. Det ska bli spännande!

Kram till er alla♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg