Kvällstankar, och en filmsnutt som ni inte vill missa!

God kväll. Hur har ni det? Har ni skålat in helgen med lite bubbel?
Jag har skålat in det med lite bubbelvatten. ♥ Leona somnade tidigt idag, hon vaknade tidigt imorse och har vägrat sova en stund på dagen, så strax efter 19 somnade hon som en stock, vi har myst med de stora barnen och kollat på fångarna på fortet.

Men just nu har jag och de stora barnen kommit in i en dålig period tillsammans, alltså mitt hår ramlar snart av för att jag sliter det i alla möjliga fajter. Det kanske beror på att jag har dåligt tålamod just nu, jag vet inte. Men det känns som de också trycker på de rätta knapparna för att irritera mig till max också. De ska tametusan tjaffsas om allt, alltså jag blir tokig. Så ekar det i mitt huvud mammas ord ”välj dina strider, välj dina strider” jag tycker inte jag gör något annat, men jag måste ju också ta striderna eftersom tar jag inte en enda då tror dom ju tillslut att de kan göra precis som de vill och hur skulle det bli. Jag vet att barnen absolut kan ryka ihop och att vissa dagar är värre än andra, men just nu känns det bara extra tufft. Tror det beror på att jag det senaste året också varit den som dragit de tyngsta lasset, för att Rickard alltid kommer hem så sent från jobbet i veckorna, och jobbar varannan vecka 7 dagar i rad, denna vecka jobbar han dessutom 8 dagar i rad. Helt sjukt. Men på fredag jobbar han sin sista dag och jag tackar gladeligen för det. Jag är SÅ glad att vi ska få ett mer normalt familjeliv tillbaka, där man inte behöver känna sig ensamstående den mesta delen av tiden. Han kommer jobba fem minuter hemifrån, finnas tillgänglig för sjuka barn osv osv. Alltså det kommer kännas som rena lyxen och jag tänker att då kan jag också få lite mer tid att samla energi där jag inte behöver ta det tyngsta. Så nu hörrni, räknar vi ner dagarna. ♥

Igår överraskade vi barnen med våfflor, det var längesen. Jag när jag äter våfflor brukar oftast ha sylt o grädde på toppen, ibland sylt och glass. Men nu testade de andra något nytt. Nämligen banan & Chokladsås, det blev en favorit hos alla verkligen. Nu smakade inte jag eftersom jag är lite känslig mot vad jag äter. Men det såg väldigt smarrigt ut och det blev en favorit hos barnen.


Vad brukar ni ha på era våfflor? ♥

Nu ska jag snart gå och krypa ner i sängen, men innan dess så måste jag dela med mig av något som får mig alldeles tårögd.
Min fina arbetskamrat Amanda, hennes man fick cancer för några år sedan och efter det blev han steril. De frös in spermier för att i framtiden kunna skaffa ett syskon till deras deras dotter. Vi har pratat mycket om detta och hon är väldigt öppen med när de har gjort ivf-försök. Sist de gjorde ivf, blev det utomkveds och de var många tårar, jag har ofta tänk på dom hur kämpigt de har det med att skaffa syskon, och det är inte alls lika enkelt som det varit för oss att bli gravida. Men sen nu, visar det sig att vi är gravida båda två, och det roligaste av allt är att vi har fått exakt samma BF-datum. Hur fantastiskt? Blev tårögd när hon berättade det. Jag vet också att hon är väldigt rädd och har svårt att ta till sig att hon faktiskt är gravid vilket jag kan förstå, med tanke på deras resa.
Gör mig en tjänst och kika in HÄR, titta på filmen och ge henne lite lyckönskningar och grattis! ♥ Jag vet att hon skulle bli superglad av det! ♥ Vill ni följa henne på instagram så hittar ni henne HÄR.

Puss & Kram / Angelica

 

2 reaktioner till “Kvällstankar, och en filmsnutt som ni inte vill missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg