Ladda med stil och detta gör vi ikväll!

God förmiddag. Idag har vi legat länge och dragit oss i sängen, även om vi vaknade ganska skapligt allihop! Uppskattar verkligen dessa små stunder när vi är hela familjen tillsammans i sängen och myser. Leona somnade väldigt tidigt igårkväll så jag trodde nästan att hon skulle vakna jättetidigt idag, men hon har sovit hela natten och vaknade runt halv åtta. Så jag känner mig ändå ganska utvilad.

Idag efter lunch ska de stora barnen åka iväg till farmor, det är farmor som vill kidnappa dom lite över natt. Det får hon såklart. Vi lämnade väldigt sällan bort barnen, vi själva har inget behov av det. Men de stora barnen blev överlyckliga att få sova hos farmor, dom kommer bli riktigt bortskämda ♥ Så ska dom avsluta med melodifestivalen. Vi får väl se om de sover över eller om vi får hämta, förr fick vi ofta hämta Leia som kunde få hemlängtan, men idag känns det som det kommer gå bra iallafall.

Jag , Rickard och Leona planerar att åka en sväng till Ikea, vi planerar att köpa gardiner till vardagsrummet, jag har varit lite emot det för jag tycker att allt ljus försvinner, men jag tänker att det kanske blir ombonat med några vita/beiga gardiner.. Så vi ändå får in ljus. Eftersom altanen utanför har tak så försvinner ganska mycket ljus.Ibland blir jag sugen på att slita ner hela altanen, och bygga ett trädäck bara.. Mycket planer o huvudet, som man vill göra. Saker man känner att man vill göra som ändå inte är ett tvång. Ser fram emot att göra roliga renoveringar! Måste erkänna att jag ibland sitter och kikar på hemnet och tittar på vad det finns för hus ute på marknaden. Inte främst till oss själva, men skulle något intressant dyka upp så är jag inte främmande för att gå på visning!
Vi ska även försöka måla färdigt trappan i hallen, den har stått still alldeles för länge, och ganska smart att göra det idag, när de stora barnen inte är hemma och springer i trappan hela tiden=)

Vi har införskaffat oss nya snyggare laddkablar här hemma. De finns i två olika längder och jag ångrar mig att vi inte tog den långa, så jag ska nog byta inom kort. Men jag älskar verkligen stilen på den. Dom är inte bara supersnygga, de är rejäla också!


Jag valde en brun, tyckte den var så himla snygg! Rickard fick en grå, en liten försenad alla hjärtans dag present, haha!

Nu ska jag sminka mig lite och sen ska vi åka! Vad pysslar ni med idag? ♥

Kram / Angelica

En reaktion till “Ladda med stil och detta gör vi ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg