You are my lobster!♥

Förlåt min frånvaro! Det blev visst ett litet ofrivilligt uppehåll.
Dygnen skulle behöva lite fler timmar. Jag har jobbat en del på Neo de senaste dagarna. Och nu har jag verkligen fått känna på kaoset som kan uppstå. Men jag tycker det är så himla intressant verkligen, det kanske låter helt galet och jag blir nästan förvånad själv men jag har ännu inte blivit avskräckt, Det är så spännande, och det känns så bra att kunna få finnas där för familjerna och stötta i det svåra kaos dom går igen.

I helgen är jag ledig och jag planerar inte så mycket. Tycker det är skönt att inte planera upp dagarna man är ledig utan ta det som det kommer! ♥

Älskar Leonas fina pyjamas. Som hon med all säkerhet snart växer ur!
Älskar bebisfötter verkligen, så gulligt! Ser ni skillnaden, det händer ändå mycket på nio månader! ♥

Som jag skrev tidigare så brukar jag och Rickard inte fira alla hjärtans dag något speciellt, men jag tänkte ändå att jag skulle visa er presenten som han gav till mig. Vi älskar verkligen serien vänner, och har kikat alla säsonger säkert tusen gånger känns det som. SÅ därför blev jag extra glad över postern, ni som gillar serien vänner, kommer känna igen det! ” You are my lobster” ♥ Fick ni någon överraskning av er käresta? Eller överraskade ni någon ? 

Så nu har den en given plats vid sängen ♥

Imorse hade vi hembesök av våran bvc-sköterska. Allt gick superbra och Leona fick okejstämpel. Vi trodde nästan att hon spräckt 10kg gränsen men inte riktigt.
Vågen stannade på 9660g, våran lilla mullis! ♥ och 73cm lång!

Nu ska jag fixa lite mellis till de äldsta barnen, jag hämtade dom lite tidigare idag. Är det fredag så är det! ♥

Hoppas eran dag är bra, var rädda om varandra. Tittar in lite senare och visar våra nya snyggare laddare, känns lyxigt att ladda med stil 😉

Kram / Angelica

4 reaktioner till “You are my lobster!♥

 1. Vilken lyx att få bvc komma hem.
  Tänk så skönt att slippa stressa iväg.
  Kan alla få det eller finns det speciella orsaker ??

  Trevlig helg.
  Bara nyfiken.

  1. Det är jätteskönt med hembesök. När våra andra två var små så hade man ett hembesök från bvc i början, men nu har de även ett vid 8-9 månaders kontroll. Det är något alla får, iallafall i vårt landsting, osäker på om det är lika i resten av landet=)

   Trevlig helg! Kram

  1. Det tycker jag inte, vi har många och jag har inte dammat dom mycket. Sen är det smidigt att damma av med hårfönen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg