Många längtar och vilken tycker ni är finast?

Som jag misstänkte igår så somnade jag visst på kvällen. Så en liten uppdatering kommer här istället. Tur ni har tålamod 😉

Fogarna är verkligen inte att leka med just nu, och jag måste vila kroppen mycket märker jag. Försöker göra det så gott jag kan. ♥

Det som är absolut mest obehagligt är att jag har som en stickande känsla neråt ibland. Inte alltid med ibland, känner igen detta sen tidigare, det sticker och ilar lite. Svårt att förklara, men otroligt obehagligt är det när det kommer iaf. Märker att det kommer oftast sen eftermiddag/kväll, antagligen för att man belastat kroppen mycket under dagen.

Men jag försöker njuta så mycket jag kan, vet att jag så många gånger sagt att det är sista gången och sen är man här gravid igen, men denna gång tror jag det är sista gången… på riktigt.. Eller.. jag kanske inte ska säga det, man ska aldrig säga aldrig 😉 Hur som så vill jag verkligen njuta, samtidigt vill jag inte sticka under stolen med att det stundtals är tufft. Att vara begränsad i sig själv är jobbigt, men vet också att det är en kort stund och inte föralltid och vet ju hur värt det är i slutändan. ♥

Igår hade jag en tuff dag psykiskt också, en nojig dag helt enkelt.. Det går verkligen upp och ner när man är gravid, ena stunden är man nojig för det och sen nästa det… och så mitt i allt så njuter man ♥ Nu är det jobbigt att  ha ansvaret för att hon rör sig tillräckligt mycket i magen.. Så det var det jag var nojig över igår. Men idag känns det hela mycket bättre. ♥ Man får ta en dag i taget. Man kan ju inte göra så mycket. ♥

Fler av syskonen längtar här hemma och börjar bli nyfikna på lillasyster. Både att kika på alla nya småsaker  till att känna sparkar i magen. ♥

Jag har också klickat hem ett babynest som jag hittade på nätet, som dessutom känns lite mer som en lift då man kan förflytta det på ett enkelt sätt. Jag ska visa er så fort jag får hem det. ♥ Hoppas och tror det blir bra!

 

Nu ska jag bara kika lite närmare efter ett bedsidcrib. Vi lånade det av Madde sist när Lucie var liten, men eftersom de ska ha en liten nu också så ska vi köpa en egen, vi har en vagga som står i garaget också , men jag gillade att ha ett bedsidecrib precis bredvid sängen, Det blev en bra förlängning vid sidan av sängen , och när man har fler mindre barn som kommer över och lägger sig på nätterna hos oss så är de skönt att kunna ha bebis där.

Har kikat på lite olika alternativ, dem vi lånade vad av märket troll, ska se om jag kan hitta en gammal bild kanske=)

 

Det som är så bra med den är att den tog otroligt lite plats bredvid sängen då den inte är så bred, har hittat den även i en beige färg, men kanske ändå skulle bryta av med en vit.. ska fundera ett varv, här är den som är beige.

Sen hittade jag ett annat bedsidecrib som var rundare i formen, men när jag läste på så var den nästan 10cm bredare ,och det är mycket när man har lite begränsat utrymme bredvid sängen.. Men tyckte att den också var väldigt fin.

 

Ska läsa på och fundera lite=) tur vi har ett tag till på oss att bestämma oss.. Men jag tror det lutar åt den från troll trots allt, vilken tycker ni är finast?

 

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite, såg att det var fullmåne, så vi får se hur barnen sover inatt, tycker alltid de sover lite mer oroligt de nätter det är fullmåne, eller om det bara är en ren slump.

Va rädda om er.
Kram/ Angelica

3 reaktioner till “Många längtar och vilken tycker ni är finast?

    1. Tack snälla rara du <3 Vi har faktiskt inte riktigt bestämt ännu, men det lutar nog åt det ändå=) Vi tänkte ju bryta trenden med Lucie, men så blev det inte. =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer