Lata dagar, 10 år tillsammans! ♥

Lata dagar. Vi har verkligen haft några lata dagar. Nyttigt för mig. Men jag har verkligen svårt att hitta vad som får mig att slappna av och samla energi. Men det är det jag måste komma på, ett sätt som får mig att samla på ”ryggsäcken” som är tom som kuratorn sa. På måndag ska jag till vårdcentralen och ta prover.
Har även läst lite att symtomen jag har kan bero på mycket, sköldkörteln, men också brist på vitamin B12. Jag har många olika symtom som stämmer in på mycket. Därför känns det skönt att utesluta och försöka veta vad den verkliga orsaken är, att inte bara behöva gissa sig till. Men jag inser att det inte kommer vara över på ett kick. Vilket är jäkligt tufft. Som person är jag väldigt noggrann, perfektion, vill att allt ska vara på ett visst sätt, och det måste jag bryta. HUR bryter jag det? och framförallt, känslan av att inte duga precis som jag är, eller att räcka till. Tänk om någon kunde ta tag i alla knasiga tankar man har.. och inse att det är onödigt att man tänker dom.

Rickard och jag har hunnit fira 10 år tillsammans, vi firade inte så märkvärdigt. Dock uppvaktade i varandra med blommor♥ Vi var hemma hos Madde & Micke och bubblade, Leia och Leona bubblade och tyckte både de var så härligt, Lowa var i väg hos en kompis och kom senare och bubblade. Hela familjen går och drömmer om ett eget spa här hemma nu, Vi har flera ställen vi kan ställa det på 😉 ♥


Inte dåligt att kunna slicka sig själv på näsan när man är ett år 😉
Sen passade de små på att göra lite hyss när dom hittade lök , så ett tag var det rödlök i hela köket! Det är ju tur dom är söta! ♥


Leia har redan efter ett år tröttnat på fondväggen som hon har, jag tror hon blev lite inspirerad när jag målade om i Leonas rum. Så i närtid ska hon få måla över denna vägg. Hon har själv valt kulör den här gången. Hon känns så stor, 8 år med mycket egen vilja. Men hon känner väl att hon har bott in sig och vill sätta sin egen prägel på rummet!

Nu ett glas Rosé, innan det är dags för sängen. Lowa sover över hos farmor inatt. Mysigt för henne att få lite egen farmor tid. Vi passade på att mysa extra med Leia, vi smaskade godis och spelade yatzy, det ni, är balsam för själen! ♥ Ta hand om er!

Kram

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg