Vardag

Livets prövningar…

God Eftermiddag. Ni vet ju om hur mycket sjukstuga vi haft sedan i höstas. Jag skulle bli trött bara av att läsa allt om jag skrev det. Ibland undrar jag verkligen hur man orkar?

De senaste dagarna har tålamodet och livet satts på prövning, iaf för mig. Rickard har varit dåligt och sängliggandes och mått så himla dåligt. Jag har fått testa på livet som ensamstående och gravid med foglossning, det har inte varit optimalt kan jag säga. Dessutom har jag upplevt att framförallt Leonas hosta påverkat henne när hon rört sig , så har inte velat lämna dom på förskolan trots att de kanske hade kunnat.
Man är så inrutad för hur man levt livet under pandemin. Svårt att liksom komma in i att det inte finns restriktioner längre. Så hur som så har det varit en prövande tid, och jag undrar så när alla förbaskade sjukdomar ska försvinna?

Dessutom har vi haft strul med vår nya bil som vi haft inlämnad ex antal gånger för både felsökning och lagning, inte heller sådär superroligt när man köper en ny bil, och än så länge är den inte lagad helt. Jag ogillar tanken att man inte kan lita på sin egna bil när det är dags för förlossning, det gör mig lite stressad, tur det är ett tag kvar. ♥

Något annat som jag såg idag när jag loggade in på 1177, var att vi hade en tid bokad för Lucie på barnmottagningen i April, jag hade själv tänkt att skicka en egen remiss men inte kommit så långt, men antagligen har läkaren på barnakuten skickat en remiss dit för utredning. Känns väldigt skönt och bra att ha en tid där faktiskt, så vi kanske kan få ha grejer hemma inför nästa gång hon blir förkyld och ev dålig. ♥

Snart får ni hålla utkik på bloggen, för då ska jag berätta om något roligt som jag jobbat med ett bra tag. Hoppas ni kommer gilla det.
Kram/ Angelica

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.