Jag,  Vardag

Saknad av bulle i ugnen?

Lilla Leona i magen. Saknar att vara gravid. Det är så vackert. Fast jag minns att jag inte kände mig så vacker just då. Brösten blev som stora vattenmeloner, till Rickards stora förtjusning såklart. Jag tyckte mest de var i vägen, kanske satt de mest i huvudet på mig, med tanke på att jag en gång förminskat som. Lilla Leona låg därinne, nu ligger hon bredvid mig i sin vagga. Tittar på henne och luktar lite extra. Lilla unge, hon blir så Omhändertagen av sina syskon, det e vackert att se. Tänker att vi snart ska börja inreda ordentligt i hennes rum, men jag känner ingen stress. På något sätt vill jag att hon ska vara sådär pluttig alltid. Samtidigt som jag älskar att se hennes utveckling varje dag! ♥

idag har vi myst barnen och jag , imorgon ska jag jobba, dags för en tur på neo. Jag ogillar verkligen tidiga mornar men älskar jobbet där. Jag råkade också shoppa lite idag! Tittar in imorgon och visar, dessutom har vi planer för de stora kidsen imorgon när jag kommer hem.

Sov gott mina fina bloggläsare <3

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.