Mina värden och ny kyl & frys.

Igår hade vi en ledig dag och vi passade på att köpa ny kyl och frys nu, det har varit en hel djungel och jag har funderat fram och tillbaka på om vi ska ha med inbyggd ismaskin eller inte, men vi valde tillslut att ta en utan, mest för att det är lite bökigt att koppla in med rördragning från vattnet. Vi är inte sugna på att riva upp något just nu.
Så det roade oss vi med igår, det var en fröjd att släng ut det gamla som var helt kaputt verkligen!
Hade tänkt få till att Rickard skulle hinna bygga Leonas säng också, men får nog inse att vi får ta det en annan dag, nästa gång han är ledig kanske=)
Här är en gammal bild på köket när vi precis renoverat färdigt, och det står den gamla kylen och frysen, de nya kommer också va i rostfritt men liten annan struktur och ljusare, och nättare på något sätt, och Skåpen är mycket högre så vi behöver inte ha täckgrejer ovanför. Känner oss väldigt nöjda!


Bytte även plats på kyl & Frys, så kylen är till höger i stället, blev SÅ mycket bättre, istället för att gå runt och öppna upp kylen , varför göra det krångligare än vad det är, och dessutom när köket är så trångt som det är.

Frysen hade även en liten ice maker invändigt, inte lika lyxigt som en egen ismaskin, men den duger gott åt oss=)

Har skrivit tidigare om att jag inte mått så bra på senaste tiden, och att jag haft tid hos läkaren inbokat. De har tagit så mycket prover vilket känns så bra. För ca ett år sen kollade jag upp sköldkörtel när jag mådde som sämst, men den gången tog de endast det ena provet Tsh, och efter att ha läst på så ska man också tydligen ta prov för T4 för att få en helblick över allt.
Nu har de tagit prover bland annat för det igen, och denna gång tog de båda. Det visade sig att tsh-värdet var väldigt lågt, och att T4 var för högt. Vad detta betyder vet jag inte riktigt än, och jag inväntar att läkaren ska höra av sig igen. Men det känns skönt att få en helkoll på detta iaf. ♥ Då kanske man kan få bukt på måendet. Vet inte hur det fungerar om man kan få någon medicin mot att man har för högt t4? För jag vet att man kan få levaxin om man har högt tsh men det värdet var superlågt.
Det är ju en hel vetskap detta. ♥

Idag jobbar Rickard igen, de stora tjejerna åkte iväg och åt lunch med farmor, de var längesen de hängde lite med henne så jag tror verkligen de uppskattar det. ♥ Får dom bli lite bortskämda en stund, innan jag och lillan hämtar upp dom lite senare. Men tänker att jag ska passa på att åka och handla lite, kvällsmat och annat.
Senare tänkte jag få ut ett inlägg där jag visar upp några fina klänningar, bland annat en bröllopsklänning som jag hoppas jag får bära ordentligt någon dag 😉
Det får in inte missa.

Var rädda om er!
Kram och hoppas ni får en fin lördag! ♥

4 reaktioner till “Mina värden och ny kyl & frys.

 1. Jag hade förhöjt T4 värde förut men då fick jag bara gå på koll tills det var normalt. Är dock skeptiskt till mina värden är helt galet trött och frusen hela tiden, har gått upp i vikt och går inte ner trots motion och äter hälsosamt och regelbundet. Tyvärr tycks dock inget finnas att göra, eftersom jag går på behandling för ätstörningar dessutom är det förbannat jobbigt 🙁

  1. Åh jag förstår, vilket dilemma för dig, hoppas du kommer få ordning på dina värden och att behandlingen för ätstörningen går bra. Stor kram!

 2. Hej Angelica!
  Jag vill börja med att skriva tack för en underbar blogg ❤ jag följer dig varje dag! Jag har själv haft utmattningssyndrom och varit hemma sjukskriven. Jag har försökt att ta mig tillbaka och det gör jag men det tar tid och det får ta tid. Man har sämre dagar och man har bättre dagar och det ska man få ha. Man är känsligare oxå. Jag har både sämre och bättre dagar fortfarande. Jag tycker att du är en helt fantastisk person ❤ kämpa på ❤. Det är viktigt att man har personer runt omkring sig som stöttar en och förstår en! Tyvärr har jag haft personer som inte har förstått detta med utmattningssyndrom och då har det varit kämpigare. Tack ännu en gång för en underbar blogg Angelica ❤❤.

  Kram Linda

  1. Hej Linda.
   Tusen tack, vad roligt att höra att du gillar min blogg, blir verkligen varm i hjärtat, tack snälla <3

   Du är också fantastisk, och blir ledsen o läsa att du inte haft personer runt om dig som kunnat stötta och förstått, hoppas det snart blir bättre för dig <3
   Tack igen för ditt fina avtryck , det var precis vad jag behövde läsa denna söndag. <3

   Ha en fin dag, kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg