Sommarvärmen är tillbaka, och kika in detta!

Hörrni helt plötsligt har sommaren kommit tillbaka från ingenstans, jag klagar absolut inte. Tycker det är härligt och njuter av solen. ♥ men helt plötsligt från att ha börjat förbereda barnens garderob med höstkläder så får vi istället klä dom i klänningar och sandaler 🙂 Det ska tydligen hålla i sig resten av veckan också, mys! Bara synd att man inte har semester 😉

Nu ska jag visa er något fint som jag köpte till Leona för ett tag sen, och det är inget samarbete utan något jag verkligen vill visa er som jag är nöjd med. Hittade ett konto på instagram som hade SÅ fina kläder så jag kunde inte motstå att beställa, dessutom var det superbrapris på det , kläderna är i 100% ekologisk bomull! Kläderna kom fint inpackade , med små blommor så det luktade SÅ gott när an öppnade förpackningen. ♥ Blir ni nyfikna så kan ni kika in HÄR.


Jag beställde en klänning, en topp och ett par små shorts typ. Så himla söta verkligen ♥

Nu har jag och barnen precis landat hemma, de springer i vattenspridare på baksidan och snart ska jag överraska dom med glass i strut. ♥

Nu har min mamma äntligen kommit hem från sjukhuset i Norrköping också, så nu håller vi tummarna för att hon får vara hemma tills hon har sitt återbesök inbokat. Imorgon fm har jag ett besök uppe på lasarettet inbokat, hoppas det kommer gå smidigt.

Hopppas ni njuter av värme, nu tjatar barnen om glass så bäst att serva dom 😉
Kram på er! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg