Nytt till Leonas rum och det här med väggkulörer!

-I samarbete med babyshop.se-

God eftermiddag. Idag har vi en riktigt seg dag här hemma, känns knappt som man har vaknat till riktigt ordentligt. I natt var det sånt oväder och jag blev väckt av världens smäll av åska. Den var så nära så jag trodde nästan att den log ner precis vid oss, usch så hemskt det är att vakna till sådär av en smäll. Sen hade jag supesvårt att somna om, så idag är vi verkligen sega här hemma.
Lowa har sovit över hos farmor inatt, så henne har vi hämtat hem efter lunch, och nu myser vi bara. ♥ Tänker att vissa dagar får vara såhär, ska städa av lite och plocka, det kan man ju inte göra för mycket iallafall.

Som jag skrivit tidigare är jag sugen på att måla om i sovrummet och denna gång tänker jag att jag ska måla en vägg med kalkfärg, tycker det är så himla snyggt verkligen. De svåra är att välja rätt kulör.

Jag vill måla åt det beiga hållet, och egentligen inte så ,mörkt, men det beiga får inte slå i gult utan isåfall mer åt det gråa håller. Jag kommer nog hitta en bra kulör tillslut , men något åt dessa håll lutar det åt tror jag.  

Men eftersom skjutdörrarna har några rutor med grått i sig så vill jag inte att det skär sig mot dom.

Lite svårt att ge en rättvis bild ser jag , då det slår lite färger från husen utanför ;P
Tror enklast är att måla upp på väggen olika prover och se helt enkelt.

Nu ska jag visa er vad som har fått flytta in i Leonas rum, i samarbete med babyshop.se har denna söta fåtölj fått sin plats vid hennes säng, hur söt är den inte?

Stolek kommer från märket JOX, det finns även en jättefin soffa och sänggavel i samma serier, ni hittar stolen HÄR och hela sortimentet från JOX HÄR

Just nu och 48H framåt kan jag erbjuda er en rabattkod som ger er 15% på hela babyshops hemsida, förutom vissa utvalda märkenMini Rodini, Molo, Mini A Ture, Bobo Choses, Kenzo, Kavat, Mayoral, Tinycottons, Mar Mar Copenhagen, Soft Gallery, Joha, Emporio Armani, Hugo Loves Tiki, The Animals Observatory, Le Toy Van, Stokke Home, Gray Label, Louise Misha, Acne Studios.
Annars gäller det på hela sortimentet, så passa på att göra era köp nu,
Använd er av koden sandberg15 i kassan! :)♥

byxdressen som hon bär på bilderna kommer också från babyshop och den finner ni HÄR, den får ni 15% på tex.
Den har blivit en stor favorit både hos henne och mig=)


Ni kommer direkt till byxdressen HÄR

Missa som sagt inte att använda koden sandberg15 i kassan, innan ni checkar ut, Perfekt shoppingväder ute när regnet öser ner!
Ni kommer direkt till babyshops startsida HÄR.

Nu ska jag dammsuga av en sväng och ta hand om tvättberget, sen ska jag stoppa i mig något litet att äta, tänk att det märks så väl att jag förbränner för mycket, jag måste liksom småäta hela tiden och känner mig aldrig riktigt mätt.
Ikväll har barnen önskat tacos till kvällsmat, så fredagsmaten får bli på en söndag, men vad gör det.

Hoppas ni haft en fin helg, och jag vill verkligen ge er alla som kikar in här en stor Kram, ni är verkligen så gulliga och jag uppskattar alla era fina avtryck , även om jag inte alltid svarar er, så läser jag alla kommentarer! ♥
Kram/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg