Vargfeber!

-I annonssamarbete med Trademax.se-

Handla saker online , det absolut bästa enligt mig. Det är ytterst sällan jag handlar i fysiska butiker, undantag om det är till mig själv för då handlar jag nästan alltid i butik då jag gärna provar produkterna innan 🙂

Förra sommaren handlade vi nytt bord och stolar till våran altan från trademax.se vi är verkligen nöjda och älskar både bordet och stolarna. Snabb leverans dessutom.

De har verkligen mycket fina produkter och jag har smygkikat lite på en ny loungegrupp som jag skulle vilja ha på altanen till våren.

Medan jag kikade runt på deras sida så hittade jag även en perfekt present till min svärmor. Hon är verkligen galen i vargar, hon har en varg intatuerad på armen, vart man är i hennes lägenhet så kan man hitta en varg någonstans, filtar, kuddar, ja ni förstår. Därför blev jag så glad när jag hittade just en Canvastavla med en varg på. Jag tänker att den skulle passa perfekt i hennes hem.

Nu är det ett tag kvar tills hon fyller år, men jag tänker att jag ska överraska henne med denna ändå. Jag vill visa min uppskattning över allt hon gör för oss. ♥
Jag såg även att trademax.se, har en kampanj på just canvastavlor . Klicka HÄR för att komma direkt till deras sida.
Hoppas ni hittar något ni tycker om!♥

Hoppas ni får en fin dag!
Tittar in lite senare! Kramar!

2 reaktioner till “Vargfeber!

  1. Huu för vargar men det var verkligen en fin tavla, men har du tänkt på att svärmor kanske läser bloggen hehe. Hoppas det går framåt med inredningen och att du kunnat bestämma och hittat passande matta och annat, ett tips är att kolla MIO för inspiration. Hoppas vi får se lite bilder snart eller en liten film. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg