Vardag

Mumsig mellis och egentid!

Hej på er! Hur har ni det?
Själv är jag faktiskt helt slut, jag har sovit max tre timmar i natt och då var de inte ens i streck. Så när klockan ringde 05. imorse då var jag väldigt trött. Men det har gått bra på jobbet ändå idag. Dagarna går väldigt fort ändå. Arbetet är varierande och idag har jag varit med på röntgen.

Jag vill passa på att hylla alla fantastiska föräldrar som jag stöter på, de är mina idoler. Jag upplever de flesta väldigt starka, tänk vad dom ändå blir inkastade i. Bara på några sekunder förändras hela deras liv. ♥ Jag har fått en annan syn på allt som har med förlossning och graviditet att göra. Helt plötligt ser man vad som faktiskt kan hända. Aldrig tidigare tänkt i dom banorna. Men det gör man nu. Hur ska man våga skaffa fler barn när man har 3 st friska redan?  Samtidigt ser ju vi de ytterst få som faktiskt är sjuka med tanke på hur många barn som faktiskt föds per dag. Jag stortrivs verkligen och tycker arbetet är så givande och fantastiskt.

Igår hade vi en riktigt mysig dag här hemma. Till mellis bjöd Lowa på glass med jordgubbar, lyx!

Vi hade lite kvar sedan vi överraskade våra vänner med ett litet nyårsparty lite dagen efter! Jag tror inte dom förstår hur mycket dom betyder för oss med tanke på allt stöd och vad dom gjorde för oss ni vi hade det som svårast. Hur kan man någonsin tacka dom ordentligt? ♥ Vi muntrade upp dom lite ( Jag vet att madde har en fruktansvärd tandvärk och jag vet också att hon hatar att gå till tandläkaren ) Så vår lilla överraskning blev uppskattad!

Min snygga vän! Så omtänksam och fin på alla sätt och vis. Jag är så glad att hela denna fantastiska stora underbara familj finns i vårt liv. Lika tokiga som oss. Ni skulle höra våra samtal ibland i telefonen, det spårar både en och två gånger=) LOVE!
Nu ska vi fixa till oss, vi har lovat att ta med de två stora tjejerna på lite egentid så de har bestämt att vi ska ut och äta på restaurang! Medans farmor passar Leona en liten stund.
Sedan ska vi också hämta ut det som jag råkade shoppa igår. Helt galet snabb leverans! Mindre en ett dygn. Spännande. Kan ni gissa vad jag har råkat shoppa? 😉

Tittar in lite senare om jag inte somnar! ♥

Puss & Kram / Angelica

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.