Vad använder ni för preventivmedel?

Jag är ännu en gång helt överväldigad! Ni är tametusan helt bäst! All kärlek och pepp på förra inlägget får mig gråtfärdig! Jag är ju fortfarande blödig efter förlossnignen och får ju tårar av att läsa♥  Tack Tack tack!

Igårkväll målade jag, i ren frustration så målade jag. Tog penseln i handen , hörlurar i öronen… avkopplande. Stod där i min egna lilla värld! Sakta men säkert försvinner allt det gråa. Just nu är det listerna som jag fokuserar på. Tar allt sånt innan jag kan gå på väggarna.

Fredag och äntligen helg! Så jäkla gött! Jag längtar tills vi får lite sovmorgon imorgon. 🙂 Nu ska jag snart iväg på återbesök hos barnmorskan.. kolla så jag får en okejstämpel efter förlossningen. Men tror inte det ska vara några problem, känner inte av något iallafall. Ska bli härligt att få visa upp Leona utanför magen ♥ min älskade lilla mini. Men hon växer så snabbt.

Vi ska även prata lite preventivmedel, fasen så svårt det är.. tänk att jag fick prata länge om en nummer tre med Rickard innan han ville. Nu pratar han redan om nummer 4? Shit liksom!  Så frågan är vad man ska skydda sig med. Vad använder ni för preventivmedel och erfarenhet av det ?

Jag har använt det mesta känns det som p-piller, minipiller osv, hormonspiral har jag ej provat. Men har haft kopparspiral och den flyttade sig , fick massor blödningar och ont. Så fick ta bort den och känner att jag aldrig mer vill sätta in en spiral. Kanske skillnad på hormon och koppar? Har kopparspiralen lättare att flytta sig? Dessutom känner jag inte att jag vill lägga dyra pengar på en hormonspiral för att sen ta ut den tidigare än vad den egentligen håller. Åh det känns som en hel djungel verkligen! Berätta gärna vad ni använder?

Nu måste jag skynda mig iväg! Hoppas ni får en fin fredag! ♥

Puss och Kram

6 reaktioner till “Vad använder ni för preventivmedel?

 1. Jag har inte använt preventivmedel sen en vecka efter återkontrollen ;). Så varit utan något i snart tretton år, men med den saken känner jag även min kropp och vet exakt när jag ska ha ägglossning och annat :).

  Jag får inte använda så många preventivmedel heller, det är mini-piller och kopparspiral samt kondom då. Men vill inte ha mini-piller för jag tål inte sånt som finns i, blir deppad och vill inte sätta in främmande föremål i kroppen. Kondom skulle väl funka men känns mer som något i så fall om man skulle ha en ny partner 🙂

 2. Jag använder inget preventivmedel. Provade både kopparspiral, hormonspiral, mini-piller och diverse p-piller utan att vara nöjd. Nu känner jag kroppen väl, vet när jag har ägglossning och när det är dags för mens. ?

 3. Du är jättefin men du var inte snygg Maddes gamla avlagda.
  Du har en mycket finare kropp än vad hen har
  Du behöver inte gömma dig i andras kläder .
  Förstår att Ni har haft det jobbigt men nu så hoppas jag att det snart vänder
  Många kramar från en som läser varje dag och tycker att Ni är en underbar familj
  Kram och lycka till i all framtid

 4. Homo spiral ärdet bästa jag har satt in… jag har inte haft mens på 5 år.. mår toppen bra.. mådde halvtaskigt efter barnen med p-piller…. nu i februari ska spiralen bytas och det fasar jag lite för, men när den väl är på plats så behöver jag inte bry mej på 5 år! …

 5. Hej! Beror väl lite på om ni vill ha fler barn och hur tätt. Skulle aldrig använda preventivmedel om jag planerar fler barn. Kroppen hamnar i obalans. Ägglossning och mensen påverkas och det kan ta lång tid innan den blir normal. Kram!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer