Graviditet nummer 5♥

Nu börjar det riktiga boandet, och mjukt bäddset. ♥

Precis krypt ner i sängen och hoppas kunna sova bättre inatt. Natten som var , vaknade jag en gång i timmen. Ibland är jag så trött om dagarna att jag undrar hur jag ens ska kunna orka föda barn 😉 Försöker vila så gott det går, men jag har så svårt för det, idag tog jag iaf ett bad. Det var SÅ skönt.. när jag väl kom ner i badkaret. Man är ju inte så smidig direkt=)

Idag har vi rensat lite i vårt garage, vi åkte till tippen och slängde bland annat den gamla toalettstolen som vi bytte för ett tag sen, samt kommoden, och lite annat smått och gott, jag vet inte hur mycket kartonger vi samlar på oss, det tar liksom aldrig slut.. Men jag har kommit in i ett stim där jag verkligen vill boa och fixa. Problemet är ju att jag som sagt är begränsad i mig själv, men som tur är , så är inte Rickard det 😉 Så han fixar och styr. Så tacksam för det. Det är skönt att fortsätta att bocka av saker.
Något jag ska göra imorgon är att verkligen färdigställa BB-väskan, jag vet att jag skrivit det länge men imorgon kan det vara skönt om den är helt klar. Förstår inte hur svårt det ska vara. 🙂 Imorgon hoppas jag kunna uppdatera er att den är färdigpackad och vad jag valde att packa med.

Dock har jag plockat in våran vagn från joolz som vi hade till Lucie när hon var liten.

Här är den, älskar fortfarande den gröna färgen. Ville ta in och fixa den så att det finns en vagn redo ifall hon kommer. Vi har ju beställt en Bugaboo 5, men den har inte kommit än, och beräknad leverans på den är i slutet på Maj, så förhoppningsvis kommer den innan lillasyster, men gör den inte det så har vi en backup. Jag hittade också adaptrar till vårt babyskydd som enkelt går att fästa på chassit, så tänker att det också får följa med till BB. Älskar att rulla ut från BB. Sist hade vi vår smidiga Yoyo-vagn, men fann inte de fullständiga adaptrarna, och känns onödigt att köpa nya när jag ändå hade annat hemma=)
Ska visa er imorgon hur smidigt det är och hur det blir med babyskyddet på. ♥

Har börjat att förbereda och tvätta upp lakan och påslakanset, så himla fint beige och mjukt och härligt från midnatt.. Jag tänker det beiga till vagn/Bedsidecrib, I spjälsängen tänker jag det rosa. Det är verkligen otroligt mjukt och skönt. Önska ni kunde känna på det 🙂
Gillar också att spjälsängen har en liten förvaringslåda under, så himla bra, där jag jag just nu förvarar sköterska, lite filtar och täcken och kudde. ♥

Här ser ni de olika färgerna, verkligen färger helt i min smak.


Imorgon har vi inte direkt några planer vad jag vet. Men älskar att alla är lediga och att man kan ta dagen som den kommer. Missa inte att följa oss på instagram om ni inte redan gör det, där försöker jag uppdatera inte mer i storys om dagarna. ♥

Nu hoppas jag får många timmars sömn, men lillasyster verkar ha andra planer i magen, hon är helt galen att snurra runt och trycka ut armar och ben lite överallt, och det börjar kännas rejält nu, det är trångt och hon är stark 🙂

Kram och natti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *