Så gick det och kinesiska kalendern , stämmer det för er?

Hej på er.
Vill bara kika in och uppdatera er lite snabbt innan jag hämtar de stora barnen på skolan. Det var riktigt segt att gå upp i morse, hela familjen var väldigt trötta, så skulle gissa på att vi somnar tidigt allihop ikväll.
Som tur var hade jag förberett det mesta i klädväg som låg på köksön, Jag är alltid lika glad när jag gör det, det underlättar ju verkligen så mycket. Men trots det finns det dagar när jag inte gör det. Förstår inte varför jag inte bara ser till att det alltid finns.

Första dagen på dagis idag, gick bra. Faktiskt väldigt bra, Leona är ju inte direkt blyg av sig utan ganska framåt, först var hon lite mammig, och ville gärna va hos mig, men efter en liten fruktstund med energi så sprang hon runt själv. Vågade gå iväg till andra rum utan mig oså. Så jag tror inte denna inskolning kommer vara jobbig för henne, absolut mer för mig. Det känns även tryggt att vara på samma förskola som de andra tjejerna har gått på. Man känner igen många ansikten på personalen. Även som själva avdelningen är helt ny. Men den verkar mysig och det känns bra. Det känns även bra ålder på alla barnen som finns där. Ganska så jämt fördelat. Leona kramade Eva-Karin hejdå innan vi gick så det både verkligen gott. Så imorgon ska vi dit igen, och funkar det bra ska jag testa att gå iväg till personalrummet en sväng. Hjälp när blev hon så stor min lilla tjej!

Det sägs ju att det ska komma massa snö igen, än har det inte kommit så mycket så det har lagt sig så vi får väl se! ?

Nu till en rolig grej, har ni kolla på den kinesiska kalendern? Har faktiskt inte hört talas om det tidigare förrän igår när jag trillade över det på instagram.  Att man kan via en kalender räkna ut vad man får för kön på sin bebis, så himla rolig grej, jag måste dela med mig, för med mina tre tjejer stämmer det på alla! ♥skulle vara så roligt och veta om det stämmer in på er med, kommentera gärna! 🙂

kramar

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg