Så gick det och kinesiska kalendern , stämmer det för er?

Hej på er.
Vill bara kika in och uppdatera er lite snabbt innan jag hämtar de stora barnen på skolan. Det var riktigt segt att gå upp i morse, hela familjen var väldigt trötta, så skulle gissa på att vi somnar tidigt allihop ikväll.
Som tur var hade jag förberett det mesta i klädväg som låg på köksön, Jag är alltid lika glad när jag gör det, det underlättar ju verkligen så mycket. Men trots det finns det dagar när jag inte gör det. Förstår inte varför jag inte bara ser till att det alltid finns.

Första dagen på dagis idag, gick bra. Faktiskt väldigt bra, Leona är ju inte direkt blyg av sig utan ganska framåt, först var hon lite mammig, och ville gärna va hos mig, men efter en liten fruktstund med energi så sprang hon runt själv. Vågade gå iväg till andra rum utan mig oså. Så jag tror inte denna inskolning kommer vara jobbig för henne, absolut mer för mig. Det känns även tryggt att vara på samma förskola som de andra tjejerna har gått på. Man känner igen många ansikten på personalen. Även som själva avdelningen är helt ny. Men den verkar mysig och det känns bra. Det känns även bra ålder på alla barnen som finns där. Ganska så jämt fördelat. Leona kramade Eva-Karin hejdå innan vi gick så det både verkligen gott. Så imorgon ska vi dit igen, och funkar det bra ska jag testa att gå iväg till personalrummet en sväng. Hjälp när blev hon så stor min lilla tjej!

Det sägs ju att det ska komma massa snö igen, än har det inte kommit så mycket så det har lagt sig så vi får väl se! ?

Nu till en rolig grej, har ni kolla på den kinesiska kalendern? Har faktiskt inte hört talas om det tidigare förrän igår när jag trillade över det på instagram.  Att man kan via en kalender räkna ut vad man får för kön på sin bebis, så himla rolig grej, jag måste dela med mig, för med mina tre tjejer stämmer det på alla! ♥skulle vara så roligt och veta om det stämmer in på er med, kommentera gärna! 🙂

kramar

10 reaktioner till “Så gick det och kinesiska kalendern , stämmer det för er?

 1. Skönt att inskolningen första dag gått bra. Kommer nog gå fint för er men visst är det jobbigt att släppa taget.
  Ang kinesiska horoskopet stämmer 3 av mina 5 ?

  1. Ja det tror jag också, jättejobbigt och släppa taget, jag undrar ju hur hon ska klara sig utan mig hahaha. Men det vet jag ju att hon gör såklart, men det gör ändå ont i mitt hjärta.

   Häftigt att de stämde på tre av dina fem 🙂

 2. OJ SPÅNNANDE , STÄMDE PÅ MIG MED, varför skriker jag 😉 sorry Caps lock
  Blir spännande å se hur det går för dottern som väntar sin första i juni <3 vilket jag å alla tror och känner , att det är en tjej, dom har tagit Ultraljud och då hittade dom ingen ,liten sn@pp 😉
  Så väldigt spännande … du får be Madde å Mirka å dom kolla dom har ju endå flera och kolla på 😉 <3
  En annan sak förresten, var så länge sen jag fick barn å 3d ultraljud fanns ju inte på den tiden hahaha, har ultraljud stämd på alla era 3 flickor? och har ni valt vanlig Ultra eller 3d eller eller vad det nu heter 😉
  Tack för fin blogg och har smygläst en stund ,men dåligt på att lämna kommentarer ;/

  1. Visst var det häftigt, hade ingen aning om det innan, så det var lite roligt att det stämde in på alla mina tre också.
   Gud så spännande att din dotter är gravid, grattis till er båda <3 är det första gången du blir mormor? 🙂

   Jag har aldrig gjort 3d ultraljud med någon av barnen, utan bara det vanliga ultraljudet och där har de sett att det varit flickor alla gånger och det stämde 🙂 Första gången när Leia låg i magen för snart 9 år sedan då sa det att det var en flicka till 80%. De andra två gångerna har de sagt 99% 🙂 Men den första barnmorskan som gjorde när Leia låg i magen kanske inte var lika duktig som den andra som har gjort de sista gångerna.

   Tack själv för att du smyger in här, och roligt att du lämnar ett avtryck!
   Stor kram och ha en fin onsdag!

 3. Det stämde in på mina 3 första pojkar sen skulle det vara flickor enligt den kinesiska och det stämde inte. Har fått 5 pojkar varav 1 är en ängel❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg