Imorgon börjar inskolningen och nu vet jag lite mer!

God kväll finisar. Hur har ni det? Hoppas ni har det bra. Helgen som varit har jag jobbat, det har gått bra, alltid mysigt att få komma till jobbet få lite kramar och undran när jag kommer tillbaka, nu är det inte långt kvar. Imorgon börjar inskolningen och snart är jag på banan igen. Just exakt nu känns det ändå ok, även om det är vemodigt såklart, jag vet inte varför det är extra jobbigt att släppa Leona just? Hon känns ju fortfarande som min lilla minikörv. ♥

Men jag måste ju inse att hon växt och i maj blir hon två år redan. My god! Innan leia fyllde två år så hade lilla Lowa hunnit komma. Hur galet känns inte det 🙂 hittade en gammal bild på bloggen. Ser att Leona även är ganska lik Leia som liten 🙂

Så små. Just nu är det inte lika mycket kärlek, mestadels bråk och tjafs och Leia har blivit en riktigt liten retsticka och Lowa är inte svår att reta heller . Men jag tänker som alltid, en fas 🙂

vi har avslutat de långa jullovet med en dag hemma, vi har myst och avslutade med att se en film, barnen kör kort vecka och bara 4 dagar. Vilket känns bra!

Måste passa på att visa er en riktig god granola som Rickard gjorde innan helgen. Enkel supergod och nyttig!

Nu ska jag gå ur badet och förbereda det sista, är så galet trött. Ska försöka reda ut och se om jag kan få ta fler prover gällande det, tur man jobbar på en arbetsplats där man kan fråga bästa systrar och doktorer om råd. Jag fick förresten en stor genomgång igår av läkaren gällande vad DAT-positiv betyder, minns ni att Leona var det när hon föddes, läs HÄR annars, men det kändes bra att få en ordentlig genomgång skulle ni vilja att jag delade med mig av det? ♥

Kramar

3 reaktioner till “Imorgon börjar inskolningen och nu vet jag lite mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg