Smarrig glass och höstkläder .

Glad Söndag på er. Här hemma skiner solen idag, och det var riktigt skönt att sitta ute på baksidan en stund och njuta av vädret. Lowa åkte iväg till affären och köpte glass till oss alla, de var riktig smarriga faktiskt.

Hon kom hem med två olika sorter från farbror Arnes och det blev riktiga favoriter båda två här hemma. Jag smakade gräddkolan, och den var väldigt god, otroligt krämig.
Sedan har jag kikat över mina blommor och plockat in lite buketter, som man kommer sakna den här tiden sen.
Men vi har också förberett oss inför hösten, jag försöker vara ute i god tid när det kommer till kläder, men oftast misslyckas jag. Men iaf, jag har börjat sortera och kikat över kläder som jag skänker och kläder jag kan behålla som är i gott skick och som jag fortfarande tycker om. Tänk att jag har kvar kläder sedan Leia var nyfödd, det är ändå 12 år sen. Men just bebiskläder har jag svårt för att göra mig av med, så mycket minnen på något vis.

Hur som helst, lite nytt har fått flytta in i garderoberna och jag tänkte jag skulle visa er vad lilla Line är kittad med.

Sötaste stickade overallen, även sötaste tossar och en söt mössa. Allt kommer från kappahl och newbie. Älskar verkligen newbie, helt klart mitt favoritmärke när det kommer till barnkläder.

Även sötaste stickade tröjan, denna har även de större tjejerna så att de matchar alla tre minsta. Så himla gulligt. Eftersom jag personligen är känslig mot saker som sticks och är obekvämt, så är jag även noggrann till barnen att kläderna ska vara mjuka. Dessa kläder är verkligen SÅ mjuka. Hon kan fortfarande ha 56 i kläder, men nu har jag även plockat fram lite i storlek 62. Kan inte förstå hur fort de små växer. ♥
Jag behöver också kika efter lite nytt till mig själv, men det prioriterar jag sällan:) Men några höstkläder måste jag fylla på garderoben med, gillar ni att se vad?

Helgen har i vanlig ordning gått fort och imorgon är det vardag igen. Barnen ska packa gymnastikpåsar , och kläder ska läggas fram och förberedas. Men nu först ska jag skala potatis, för ikväll ska vi äta potatis och torsk. När jag var yngre åt jag ingen fisk, men Rickard har lärt mig tycka om det. Men varje gång vi bestämmer oss för att äta så känner jag mig sällan sugen, men sen när vi väl äter det så smakar det alltid väldigt bra.

Jag har känt mig fruktansvärt trött idag, jag vet faktiskt inte varför, kan inte skylla på att jag varit vaken inatt för alla kids har sovit bra. Hoppas det är något övergående och att energin snart kommer tillbaka.

Kram/ Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer