Vardagslyx!

-Annons i samarbete med thefashionroom.se-

Vi är precis hemkomna från mamma. Hon har bjudit på kvällsmat idag, Lyxigt! Jag är verkligen så trött på detta med att komma på maträtter. Borde bli bättre på att göra matlistor i veckorna och inte tumma på dom. Det borde verkligen vara så skönt att slippa stressen vad man ska äta.
Nu ska jag strax hoppa in i en dusch och sen ska vi kika på bron,Ser ni? Vi är helt fast! Har varit det sen första säsongen!

Idag har jag gått inskolning på Iva, Det är så lärorikt, och för varje pass jag går lär man sig något nytt. Har varit och hämtat ut mitt e-tjänstekort idag.. Så nu är allt sånt fixat. Så nu är jag redo för de två kommande utbildningsveckorna. =)

I helgen som kommer har vi blivit lite barnlediga, inte helt men de stora planerar att sova hos farmor. Tycker det är roligt för dom när de själva vill♥ De ska ha ett riktigt mellomys och kommer nog bli ordentligt bortskämda.
Därför tänker jag att vi kanske ska börja lite smått med garderobsrenoveringen i sovrummet, vi ska iallafall börja riva. Så mycket vi kan. Vi kommer behöva ta ut elektrikern, eftersom elen är lite konstigt dragen,, Även där?! Så beroende på när han kan komma och fixa så ska vi börja riva.
Det var så roligt att många ville se video av renoveringen, så det ska vi fixa till också!=)

Blommorna som jag köpte för ett tag sen står sig än, så de fick inviga den nya krukan inne i sovrummet. Visst är den fin? Den har verkligen blivit en succé bland nyheterna vi köpt in. Ni kommer direkt till produkten HÄR.

Imorgon är det dags för ett pass till på Neo, sedan har jag hört en fågel viska om att vi ska fira alla ♥ dag och att det tydligen finns en liten present! Herregud, jag blir så nyfiken att jag dör lite av sånt!
Sen ska vi se om vi kan få ett möte på torsdag med dagis, och på fredag kommer Bvc hit och då ska vi få se vad våran lilla mullis väger! Ser ut som att även denna vecka kommer springa iväg, som alla andra!

Puss & Kram och tack för att just DU kikar in hos mig här varje dag! BÄST!

Puss / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg