Lucie,  Vardag

Vakna upp till ett vinterlandskap och förra årets kalas.

Ledig helg och vaknar upp till ett vinterlandskap. Jag som nästan trodde våren var påväg 😉 Eller iaf lite vårkänslor.
Men man vet ju såklart att snön kan komma ännu innan våren är här på riktigt, det är ju faktiskt bara februari.  Lucies månad. Tänk att hon fyller 2 år sista februari. Inte förrän hon fyller 4 år kommer vi fira henne på hennes “exakta” datum, eftersom hon är född på skottdagen. ♥ Andra år firar vi henne sista februari, ♥
Förra året minns jag att vi firade utomhus, då sken solen och det kändes vårlikt, vi får se hur det blir detta år.


Förra året när hon fyllde 1 år. Jag pyntade dock inomhus ♥ Älskar att fixa med massor av härliga ballonger.

Haft några dagar som jag känt mig lite låg och lite extra orolig som gravid, försöker tänka tillbaka om jag varit lite orolig andra gånger, eller om denna graviditet tar priset. Att man blir mer o mer orolig ju fler barn man får tycker jag stämmer, iaf för mig. Jag är mer orolig nu än är jag väntade vårt första och andra barn. Men det är ändå jobbigt och lite påfrestande. Men jag tänker att jag skriver ett eget inlägg om detta direkt efter här nu, eftersom jag också räknat med att skriva en liten uppdatering kring barnmoskebesöket i onsdags som var, men inte riktigt kommit dit ännu.


Den magiska längtan efter våran lilla tjej ♥
Hoppas ni får en fin Lördag.
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.