Vårjackor till barnen och återfunnen bloggvän.

_14A9554

Hej på er. Hur har ni det? Jag känner mig lite trött och sliten. Hade svårt att somna igår kväll.. Precis innan jag somnade pratade jag med min syster och hon berättade att en nära vän till henne gått bort. Så ung. Så tragiskt. Vart finns hjälpen för människor när de behöver den? Jag undrar verkligen. Tankarna snurrar verkligen när sånt där händer. Man tänker såklart på de anhöriga. Jag hoppas aldrig att man behöver uppleva något sådant. Var rädda om varandra och det ni har kärt. ♥ Jag ska krama lite extra på barnen när jag kommer hem i eftermiddag.

Nu tänkte jag visa er tjejernas jackor som jag köpte hos Polarn & Pyret för ett tag sen.  Jag har handlat av dom tidigare men nu var det ett par år sedan. Båda barnen behövde nya jackor och jag satt och letade tillsammans med dom. De har ju liksom börjat få lite egna viljor. Så de får gärna vara med och välja i den mån det går. Dock får det ju finnas gränser, man kan ju inte köpa allt.=)
Innan jag fick våra barn så sa jag alltid ” jag kommer aldrig klä mina barn i likadana kläder.” Hur många gånger tror ni att jag har fått äta upp det? 🙂

Med två barn senare, har jag nu insett att de själva gärna klär sig i likadana kläder, herregud det är ju orättvist annars =P
Så denna gång fick de likadana jackor. Jag föll direkt för dessa när jag hittade dom på hemsidan. Jag gillade verkligen färgkombinationen.
_14A9555_14A9561 _14A9575_14A9587Jag vet att deras jackor är slitstarka och både vind & vattentäta. Så vi är nöjda både jag och barnen=) Vill ni kika på jackan mer så hittar ni den —> HÄR <—


Införskaffade även matchande mössor från märket Geggamoja.
_14A9559 _14A9557

Så nu är vi redo för hösten hör ni:)

Nu till en annan rolig sak, som ni vet tidigare så bloggade jag förr när barnen var små, och tog ett litet kort uppehåll på 3år haha. Man hade verkligen sina trogna läsare och flera speciella bloggar som man själv följde slaviskt. Vissa mer än andra, ni vet sånna man fastnar för direkt. Mirre är precis en sån. Vi följde varandra slaviskt under de år som jag bloggade, men vi tappade varandra på vägen då när jag slutade blogga. Kom och tänka på henne för ett tag sen och letade rätt på hennes gamla blogg, men insåg att hon bytt portal och börjat om på nytt. Det tog ett tag innan jag hittade den, men jag är så glad att jag funnit den. Äntligen kan jag börja följa hennes liv igen.
När jag läste sist så hade hon stora problem med att bli gravid. Under flera års kämpande, men det tog sig aldrig. Jag vet att vi pratade dagligen och jag försökte vara ett stöd för henne, samtidigt som jag blev gravid på löpande band kändes det som. Jag hann få både Leia & Lowa medans hon kämpade. Varför är det så orättvist? Hur som, tillslut, ÄNTLIGEN tog det sig, och idag är hon mamma till en fantastisk dotter.mirre_Ni hittar hennes fina blogg HÄR.

Nu måste jag kila vidare.Kikar in lite senare=)

Kram / A ♥

4 reaktioner till “Vårjackor till barnen och återfunnen bloggvän.

 1. Men oh så fint du skriver om mig, det tog tag i mitt hjärta och det stämmer du och jag var riktigta bloggvänner, vi pratade dagligen och läste varandras bloggar, och det var roligt varje gång du uppdaterade för man var nyfiken att se vad du skulle skriva och vilka bilder till =D, nu får jag samma känslor igen, så jätteroligt att du är hos mig igen <3

  Men oh så fina jackor, och hehe jag kan tänka mig att efter ett tag får man inse att man kanske inte har samma smak som ens barn och att något de tycker är snyggt kanske man absolut själv inte tycker, skratt

  Men dessa köp var ju riktigt fina 😉
  Stor kram vännen

  1. Ja kvalitén är verkligen super,visserligen lite dyra, men samtidigt inte jättestor skillnad mot tex kappahl , nu vet man att man får rejält och bra kvalitet=)
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg