Vi överraskade, NI måste titta!

God kväll. Sitter och söver barn och passar på att skriva här. Så roligt att ni uppskattar när jag skriver här inne, jag kämpar på med kosttillskottet jag skrev in innan, får se hur månadens pms blir,,, vi är nog snart där…

sedan jag skrev sist har vi hunnit riva av påsken. Lite långledigt och lov , det var mysigt och härligt, vi påskpyntade inte så mycket, men lite påskpynt fick vi till. Alldeles lagom, om du frågar mig.

Min lilla hjälpreda. 🤎

Våran plan var till en början att fira påsk hemma, vi hade bland annat kalas inbokat för barnens kusin som vi skulle gå på. Vi hade fått förfrågan att följa med våra vänner till Västervik men vi fick inte till det helt enkelt. Men det där störde mig lite, kände mig snuvad på att inte fira påsk i Västervik och få njuta av den platsen ens våra vänner, jag påtalade och gnällde en del ska jag erkänna till Rickard. Så i hemlighet , planerade han och Micke , att vi skulle komma ner. Han bokade en natt på Västervik resort, så på morgonen när vi haft påskjakt, fick vi i slutet reda på att väskor skulle packas, och badkläder, för nu skulle vi på äventyr.

Det roliga var, att jag fick reda på var vi skulle, men att Madde inte visste, så det fick bli en överraskning för henne, kika på klippet här… om hon blev överraskad. Och vilken helg vi fick, och OM vi fick mersmak ❤️

Snart kommer vi igen Västervik, verkligen paradiset.

Vi bodde i deras studiolägenheter, vi brukar alltid bo i stugor, men denna gången var allt fullbokat eftersom vi bokade så sent 🙂 men det funkade bra:)


Vi sov mest i lägenheten, sen blev det mys med våra kära vänner..

Vi myste och storsade runt på campingen, alltså det finns SÅ mycket härliga fina platser. Barnen pratar fortfarande att dom vill åka tillbaka till Västervik, så nästa gång ska vi se till att vara fler dagar helt enkelt. Även om jag är väldigt tacksam för den tiden vi hade denna gång. SÅ Värt att vi åkte dit. ♥ Verkligen balsam för själen.

Vi kommer snart åter igen. VI hade ett otroligt härligt dygn, och jag tycker ni ska Kika hos Madde, hon visar även när vi var och bubblade bubbelpool och Rickard tog sitt första dopp I Östersjön, fy så kallt, skulle aldrig våga. är en riktig badkruka.

Denna påskledighet ska vi leva länge på.

NU ska jag kika på morden i Sandhamn, ser ni den?
Kikar in och skiver några rader imorgon igen, känns som jag har så mycket jag vill skriva till er.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg